γκρι-τζιν-θα-αντικαταστήσουν-τα-blue-jeans-το-2023-256116
©Getty Images

Το 2023 είναι ήδη εδώ και μελετάμε όλα τα νέα trends που θα μας ακολουθούν τους επόμενους μήνες. Τα low-rise και baggy τζιν κυριάρχησαν στην γκαρνταρόμπα του 2022. Τώρα όμως έρχεται η στιγμή των wide-leg jeans και ειδικά σε γκρι απόχρωση. Τα 00s φαίνεται πως σταδιακά θα δώσουν τη θέση τους σε πιο πρακτικές επιλογές για τα everyday outfits.

Το 2023 ίσως πούμε -προσωρινά φυσικά- αντίο στο κλασικό μπλε τζιν, ακόμα και αν πρόκειται για το απόλυτο wardrobe staple, με το γκρι τζιν να γίνεται ο πρωταγωνιστής.

Το ντένιμ παντελόνι της νέας χρονιάς, είναι ευέλικτο και μπορεί να μας ακολουθεί εύκολα σε κάθε περίσταση. Δεν είναι ούτε low-rise, ούτε πολύ ψηλόμεσο, βρίσκεται δηλαδή κάπου στη μέση εξασφαλίζοντας απόλυτη άνεση.

Γκρι τζιν: Θα αντικαταστήσουν τα blue jeans το 2023-1
©Getty Images

Το wide leg τζιν του 2023 χαρακτηρίζεται από μια πιο σοφιστικέ αισθητική και έτσι γίνεται εύκολα μέρος και του office look.

Οι συνδυασμοί με γκρι τζιν

Τα fashion girls έχουν προσθέσει το γκρι τζιν στην γκαρνταρόμπα τους, δημιουργώντας edgy συνδυασμούς για όλες τις ώρες.

Γκρι τζιν: Θα αντικαταστήσουν τα blue jeans το 2023-2
©Getty Images

Η απόδειξη πως το γκρι wide leg τζιν είναι η τέλεια επιλογή για ένα βραδινό look. Αρκεί να το συνδυάσετε με ένα λαμπερό κορσέ.

Γκρι τζιν: Θα αντικαταστήσουν τα blue jeans το 2023-3
©Getty Images

Όσο πιο μακρύ το wide leg τζιν, τόσο περισσότερο ύψος χαρίζει. Ειδικά όταν καλύπτει τα παπούτσια, δημιουργεί μια ενιαία και ψηλόλιγνη εικόνα στο σώμα.

Γκρι τζιν: Θα αντικαταστήσουν τα blue jeans το 2023-4
©Getty Images

Η Bella Hadid, ως μεγάλη φαν του τζιν, έχει ήδη υιοθετήσει το νέο μεγάλο denim trend. Φορά το γκρι τζιν της με λευκό tank top και γκρι πουκάμισο, σε μια εμφάνιση που στην ουσία αποτελείται από τα new basics της γκαρνταρόμπας. Ένα ακόμα tip που αξίζει να κρατήσουμε από την εμφάνιση της Bella Hadid, είναι ο συνδυασμός του τζιν με pointed μποτάκια, που επίσης δημιουργούν την αίσθηση μιας ψηλόλιγνης σιλουέτας.

Το γκρι τζιν θα είναι η μεγάλη τάση του 2023 και σίγουρα θα του δώσουμε μια ευκαιρία, για να διαφοροποιηθούμε από το κλασικό μπλε τζιν.

Διαβάστε επίσης | Αντί για γόβες θα φορέσουμε party boots

MHT