η-αγαπημένη-hermes-τσάντα-της-emily-ratajkowski-δεν-είναι-birkin-193913
©Getty Images

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το μοντέλο Birkin του οίκου Hermès είναι ένα από τα πιο αγαπημένα – και πολυπόθητα – των stylers όλων των εποχών. Ο οίκος είναι γνωστός για τις εμβληματικές του τσάντες, και οι Birkin μαζί με τις Kelly είναι τα μοντέλα που βλέπουμε συχνότερα να κρατούν τα fashion icons και οι celebrities. Ωστόσο, υπάρχει και ένα ακόμα, του οποίου ο μοντέρνος σχεδιασμός το κατατάσσει στη λίστα με τις πιο περιζήτητες Hermès τσάντες, και δεν είναι άλλο από αυτό που κράτησε η Emily Ratajkowski λίγες ημέρες πριν στο Μιλάνο.

Η Constance είναι μια χιαστί μικρή Hermès τσάντα που σχεδίασε η Catherine Chaillet το 1959, δίνοντάς της το όνομα της κόρης της. Η Emrata απαθανατίστηκε έξω από τα κεντρικά του οίκου Versace στο Μιλάνο με total black outfit, και την Constance κρεμασμένη στον ώμο, επίσης σε μαύρο χρώμα. Λίγες εβδομάδες πριν, ο φακός την απαθανάτισε ξανά με την ίδια τσάντα, αυτή τη φορά μέσα σε ένα εφαρμοστό λευκό φόρεμα και μαύρες μπότες, επιβεβαιώνοντας πως το γνωστό μοντέλο δεν πάει πουθενά χωρίς το συγκεκριμένο αξεσουάρ.

Σε αντίθεση με τις Birkin και Kelly, το μοντέλο Constance του Hermès είναι πιο απλό, διακριτικό και πρακτικό, αφού μπορεί να φορεθεί χιαστί και συνεπώς να δώσει στα χέρια μεγάλη ελευθερία. Το λογότυπο του οίκου, το χαρακτηριστικό Η, βρίσκεται φυσικά στο κέντρο, ωστόσο και αυτό παραμένει λιτό και όχι σε πολύ μεγάλο μέγεθος. Όπως καταλαβαίνετε, η αγορά μιας τέτοιας τσάντας δεν είναι εύκολη υπόθεση, με την αγορά vintage πολυτελών ειδών να αποτελεί το νούμερο ένα σημείο πώλησής της. Παρακάτω, θα βρείτε μερικές επιλογές:

Η αγαπημένη Hermès τσάντα της Emily Ratajkowski δεν είναι Birkin-1
©Hermès

Constance τσάντα, Hermès

Η αγαπημένη Hermès τσάντα της Emily Ratajkowski δεν είναι Birkin-2
©Hermés

Constance τσάντα με ασημί λογότυπο, Hermés

Η αγαπημένη Hermès τσάντα της Emily Ratajkowski δεν είναι Birkin-3
©Hermés

Constance τσάντα γκρι, Hermés

Originally published on vogue.co.uk

Διαβάστε επίσης | Gucci Vault: Το νέο digital concept store του οίκου είναι το next big thing

MHT