η-dkny-προτείνει-το-νέο-αυθεντικό-στυλ-199812
©DKNY

Με τη DKNY ζήσαμε μια βραδιά αφιερωμένη στη μόδα και την τέχνη. Meeting point μας ήταν ο εντυπωσιακός χώρος του Metaphor Athens στο κέντρο της πόλης, όπου η DKNY επέλεξε να μας παρουσιάσει τη νέα της καμπάνια Do Your Thing, μαζί με την νέα της εικόνα. Το εμβληματικό New York brand έχει εδραιωθεί ως συνώνυμο του ανεπιτήδευτου στυλ. Στη διάρκεια των τριάντα χρόνων της ιστορίας του, το νεοϋορκέζικο brand έχτισε μια ξεχωριστή ταυτότητα και μια αναγνωρίσιμη αισθητική σχολή. Τώρα βλέποντας προς το μέλλον, σχεδιάζει μια νέα εικόνα, με motto Do Your Thing.

Πηγή έμπνευσης της νέας καμπάνιας της DKNY ήταν καθημερινοί άνθρωποι που ακολουθούν την καρδιά τους και παραμένουν πάντα αυθεντικοί, κάνουν απλά αυτό που αγαπούν και αυτό από μόνο του πολλές φορές αρκεί για να μας ενώσει. Ο χώρος του Metaphor Athens, μεταμορφώθηκε σε ένα ιδιαίτερο urban σκηνικό για τις ανάγκες του DKNY fashion event. Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν τη νέα συλλογή σε display αλλά και μέσω influencers που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, αναδεικνύοντας τα ρούχα, τα υποδήματα και τις τσάντες του οίκου. Δεν έλειπαν live artworks, αλλά και signature cocktails και finger food σε νεοϋορκέζικο στυλ.

Η DKNY προτείνει το νέο αυθεντικό στυλ-1
©DKNY

Παράλληλα οι επισκέπτες του event είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη νέα συλλογή στο χώρο και να φωτογραφηθούν στους εντυπωσιακούς καμβάδες που δημιούργησαν οι street artists Μελίνα Κοάν και Gospel. Στο διαδραστικό και γεμάτο χρώματα έργο της Μελίνας Κοάν, οι καλεσμένοι επέλεξαν το αγαπημένο τους σχέδιο «συναρμολογώντας» live τον δικό τους μοναδικό καμβά. Από την άλλη, το έργο του Gospel με τις έντονες αντιθέσεις, αποτυπώνει τρεις γυναίκες πιασμένες χέρι-χέρι, να χορεύουν γύρω από το λογότυπο της DKNY. Και οι δύο artists αποτύπωσαν με ακρίβεια τον δικό τους χαρακτήρα πρεσβεύοντας επάξια την “DO YOUR THING” καμπάνια, και κάνοντας αυτό που πραγματικά αγαπούν.

Η συλλογή της DKNY περιλαμβάνει casual fashion κομμάτια, έξυπνες σιλουέτες, μοντέρνα παπούτσια για κάθε στυλ, ιδιαίτερες τσάντες και αξεσουάρ, όλα σχεδιασμένα με τη σωστή ισορροπία ώστε να εντάσσονται σε κάθε γκαρνταρόμπα και να γίνονται μέρος του καθημερινού στυλ.

Η DKNY προτείνει το νέο αυθεντικό στυλ-2
©DKNY

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσα από το video:

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store (211-1088122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Επίσημος αντιπρόσωπος της DKNY στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία είναι ο Όμιλος Fais.

Η DKNY προτείνει το νέο αυθεντικό στυλ-3

Η Editor-in-Chief της Vogue Greece Θάλεια Καραφυλλίδου και ο Group Marketing Director της Fais Group Κώστας Νούσιας.

MHT