η-gucci-ancora-καμπάνια-είναι-μια-πρόσκληση-να-ζή-300236
©Gucci

Ο οίκος Gucci αποκάλυψε την καμπάνια Gucci Ancora για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, ξεπερνώντας τα όρια της μόδας και γιορτάζοντας την δύναμη του στυλ, της ομορφιάς και της διαχρονικότητας. Την καμπάνια οραματίστηκε ο Creative Director Sabato De Sarno και αποτύπωσε ο φωτογράφος David Sims δημιουργώντας στην ουσία μια ωδή στην fashion photography. Ο David Sims είναι ο πρώτος φωτογράφος με τον οποίο συνεργάστηκε ο Sabato De Sarno όταν και ερωτεύτηκε για πρώτη φορά την μόδα. Έτσι και αυτή η καμπάνια αναδεικνύει τα νέα wardrobe essentials του οίκου Gucci μέσα από δυναμικές και αληθινές γυναίκες, με τις φωτογραφίες να εκπέμπουν μια έμφυτη κομψότητα.

Η Gucci Ancora καμπάνια είναι μια πρόσκληση να ζήσουμε την ζωή με τον μοναδικό μας τρόπο-1
©Gucci

Στην καμπάνια βλέπουμε πέντε νέα πρόσωπα, τις Ana, Fadia, Jiahui, Nyajuok, και Violet, η καθεμία με την δική της μοναδική ομορφιά. Όλες τους όμως έχουν ένα κοινό στοιχείο, νιώθουν ελεύθερες να εκφράσουν την προσωπικότητά τους μέσα από τοσ τυλ τους και αυτό τις γεμίζει αυτοπεποίθηση. Η συλλογή του οίκου Gucci για την SS24 είναι μια πρόσκληση σε κάθε γυναίκα να ζήσει ακριβώς όπως ονειρεύεται, να απολαύσει το μοναδικό συναίσθημα που μόνο η μόδα μπορεί να εμπνεύσει.

Η Gucci Ancora καμπάνια είναι μια πρόσκληση να ζήσουμε την ζωή με τον μοναδικό μας τρόπο-2
©Gucci

Μέσα από την Gucci καμπάνια βλέπουμε τα ρούχα και αξεσουάρ της συλλογής να τραβούν την προσοχή με διαφορετικό τρόπο, με τα σώματα των γυναικών να παίρνουν διαφορετικά σχήματα αναδεικνύοντας τα fashion items.

Η Gucci Ancora καμπάνια είναι μια πρόσκληση να ζήσουμε την ζωή με τον μοναδικό μας τρόπο-3
©Gucci

CREDITS

Creative Director: Sabato De Sarno

Art Director: Riccardo Zanola

Photographer: David Sims

Stylist: Alastair McKimm

Make Up: Lucia Pieroni

Hair: Duffy Sas

MHT