ο-οίκος-gucci-παρουσίασε-την-συλλογή-ancora-notte-στο-l-292846

Η πρώτη συλλογή του Creative Director Sabato De Sarno για τον οίκο Gucci, επαναπροσδιόρισε τους κώδικες για την everyday γκαρνταρόμπα. Τώρα η eveningwear collection έρχεται να συμπληρώσει το όραμά του, εστιάζοντας στη ζωή κάτω από τα φώτα της νύχτας. Η Ancora Notte συλλογή εκφράζει τη χαρά και είναι αληθινή και wearable, έτοιμη για να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας.

Ο οίκος Gucci παρουσίασε την συλλογή Ancora Notte στο LACMA Art + Film Gala-1

Τα εντυπωσιακά embroideries αποδεικνύουν και την βαθιά μελέτη του Sabato De Sarno στο αρχειακό υλικό του οίκου Gucci. Πηγή της έμπνευσής του αποτέλεσε μια συλλογή από βραδινές τσάντες των 50s που αναβιώνουν στο τώρα. Τα micro shorts επίσης επιστρέφουν. Οι λεπτομέρειες από δαντέλα εμφανίζονται σε flowing σιλουέτες, ενώ τα φορέματα με φιόγκους ισορροπούν μεταξύ daywear και eveningwear, θολώνοντας τα όρια και δηλώνοντας πως όλοι είναι ελεύθεροι να φορέσουν αυτό που τους εκφράζει.

Ο οίκος Gucci παρουσίασε την συλλογή Ancora Notte στο LACMA Art + Film Gala-2

Η Gucci Ancora Notte έκανε πρεμιέρα στο 2023 LACMA Art+Film Gala με τα νέα πρόσωπα του οίκου που εμφανίστηκαν και στο Gucci Runway όπως οι Jiahui Zhang, Fadia Ghaab, Nyajuok Gatdet, Violet Hume, Heather Strongarm, Camilla Orner, Agel Akol και Sam Case. Είδαμε όμως και τοπ μόντελ όπως οι Mariacarla Boscono, Vittoria Ceretti, Kirsty Hume και Abbey Lee.

Ο οίκος Gucci παρουσίασε την συλλογή Ancora Notte στο LACMA Art + Film Gala-3

Ο οίκος Gucci παρουσίασε την συλλογή Ancora Notte στο LACMA Art + Film Gala-4Ο οίκος Gucci παρουσίασε την συλλογή Ancora Notte στο LACMA Art + Film Gala-5

Ο οίκος Gucci παρουσίασε την συλλογή Ancora Notte στο LACMA Art + Film Gala-6

Ο οίκος Gucci παρουσίασε την συλλογή Ancora Notte στο LACMA Art + Film Gala-7

Ο οίκος Gucci παρουσίασε την συλλογή Ancora Notte στο LACMA Art + Film Gala-8

Ο οίκος Gucci παρουσίασε την συλλογή Ancora Notte στο LACMA Art + Film Gala-9

MHT