η-kate-middleton-φορά-ξανά-το-αγαπημένο-της-dolce-gabbana-παλ-242919
©G

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας συνάντησαν εθελοντές και μέλη του προσωπικού που βοήθησαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ τη Δευτέρα, μετά την κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β‘ στο Αβαείο του Westminster.

Η Kate Middleton ξαναφόρεσε ένα μαύρο παλτό Dolce & Gabbana, το οποίο είχαμε δει για πρώτη φορά στο Remembrance Day service το 2017, όπου τώρα στο Windsor το συνδύασε μαζί με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες. Η royal δεν αποχωρίζεται τα μαργαριτάρια της – που παραδοσιακά είναι και σύμβολο πένθους – μετά από τον θάνατο της βασίλισσας στο Balmoral στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η Kate Middleton φορά ξανά το αγαπημένο της Dolce & Gabbana παλτό-1
©Getty Images

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, έχει φορέσει πολλά ζευγάρια σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια, τα οποία ανήκαν προηγουμένως στην Βασίλισσα Ελισάβετ. Την είδαμε να επιλέγει μαργαριτάρια σε πολλές περιπτώσεις καθώς και το τσόκερ της Βασίλισσας με τα διαμάντια και τα μαργαριτάρια (το οποίο προηγουμένως είχε φορέσει επίσης η Πριγκίπισσα Νταϊάνα), στην κηδεία της μονάρχη.

Η βασιλική οικογένεια τηρεί μια περίοδο πένθους, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 27 Σεπτεμβρίου. Μέλη της βασιλικής οικογένειας συναντούν όσους εθελοντές βοήθησαν στην κηδεία της βασίλισσας αυτή την εβδομάδα, καθώς και στρατεύματα από το εξωτερικό, αλλά δεν αναμένεται να πραγματοποιήσουν άλλες επίσημες υποχρεώσεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Ο Πρίγκιπας William επρόκειτο να παραστεί στο The Earthshot Prize Innovation Summit στη Νέα Υόρκη στις 21 Σεπτεμβρίου, αλλά αντ’ αυτού εμφανίστηκε μέσω ενός προηχογραφημένου βίντεο.

Διαβάστε επίσης | Meghan Markle: Τα σκουλαρίκια που της χάρισε η Βασίλισσα Ελισάβετ

MHT