η-kate-middleton-με-τα-αγαπημένα-σκουλαρίκια-της-π-250039
©Getty Images

Για την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια της Remembrance Day, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, εμπιστεύτηκε την Catherine Walker, η οποία είχε ντύσει αμέτρητες φορές την Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Για την ακρίβεια η Catherine Walker βρίσκεται πίσω από τις πιο αξέχαστες βραδινές τουαλέτες της Νταϊάνα, που είχε φορέσει σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις της.

Τον τελευταίο καιρό η Kate Middleton δείχνει έντονη προτίμηση στην Catherine Walker. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε δίπλα στην Queen Consort για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις για την Remembrance Day, στις οποίες για πρώτη φορά ηγείται ο Βασιλιάς Κάρολος Γ‘. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε να φορέσει το Evie coat dress, ένα military style παλτό, σαν φόρος τιμής στην φύση της τελετής που είναι αφιερωμένη στη μνήμη όσων έφυγαν από τη ζωή κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Η Kate Middleton με τα αγαπημένα σκουλαρίκια της Πριγκίπισσας Νταϊάνα-1
©Getty Images

“Γνωρίζω πως σχεδιάζουμε περισσότερο για businesswomen που έχουν ένα διακεκριμένο ρόλο. Έρχονται στην Catherine Walker & Co για ρούχα κατάλληλα για τους ρόλους τους, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τη δύναμή τους”, εξηγεί η cofounder του brand. H Kate Middleton συνδύασε το μαύρο παλτό της με τα αγαπημένα σκουλαρίκια της Νταιάνα, ένα ζευγάρι από διαμάντια και πέρλες, τα οποία είχε φορέσει και κατά τη διάρκεια της τελετής για τους διεθνείς αξιωματούχους που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Buckingham στη μνήμη της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Kate Middleton με τα αγαπημένα σκουλαρίκια της Πριγκίπισσας Νταϊάνα-2
©Getty Images

Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια θυμίζουν πέταλο αλόγου και συνδυάζονται με drop pearls. Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα συνήθιζε να τα φορά με την Spencer τιάρα της. Αξέχαστη είναι η εμφάνισή της στη Βουδαπέστη το 1992 με τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια και ένα κόκκινο φόρεμα που αναδείκνυε τους ώμους της.

Originally published on Vogue UK

MHT