η-vogue-greece-μαρτίου-υποδέχεται-την-άνοιξη-με-ε-305410
©Alvaro Beamud Cortés

Η Vogue αντλεί πάντα έμπνευση από νέα ταλέντα που επηρεάζουν την αλλαγή και αγκαλιάζουν την καινοτομία. Το τεύχος Μαρτίου της Vogue Greece που κυκλοφορεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου με την Καθημερινή, είναι αφιερωμένο σε όλα τα fresh και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα της μόδας, του θεάματος, του πολιτισμού και του lifestyle. Στο εξώφυλλο συναντάμε την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Adèle Exarchopoulos, που στα 30 της μετρά περισσότερες από 30 ταινίες, είναι η νεότερη ηθοποιός στην ιστορία του Φεστιβάλ των Καννών που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα, ενώ για την τελευταία της ταινία προτάθηκε και για βραβείο César. Η ίδια ξεκίνησε την ενασχόληση με την υποκριτική από παιδί. “Η μοίρα με έβαλε στο παιχνίδι. Όταν ήμουν μικρή, η ενασχόλησή μου με την ηθοποιία ήταν μια δραστηριότητα στον ελεύθερο χρόνο μου, ένα μάθημα αυτοσχεδιασμού, που όμως στην πορεία έγινε κάτι πολύ σοβαρό, η ζωή μου όλη. Όμως, ακόμη την αντιμετωπίζω σαν παιχνίδι, γιατί αυτή είναι και η μεγάλη απόλαυση”.

Η Vogue Greece Μαρτίου υποδέχεται την άνοιξη με εξώφυλλο την Adèle Exarchopoulos-1
©Alvaro Beamud Cortés

Η Vogue Greece Μαρτίου συναντά πρόσωπα της πόλης που διακρίνονται για την διαδρομή και το προφίλ τους. Η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Alkyone που ξεχώρισε με τη διασκευή που έκανε στο παραδοσιακό ηπειρώτικο τραγούδι Ξενιτεμένα μου πουλιά και μαγεύει με τη σαγηνευτική φωνή της. Ο ηθοποιός, τραγουδιστής και σεναριογράφος Δημήτρης Καπουράνης, δεν σταματά να ανακαλύπτει νέες καλλιτεχνικές ταυτότητες γιατί θέλει να αντιμετωπίζει τον κόσμο ολιστικά. Ο συγγραφέας Χάρης Καλαïτζίδης που έγραψε την Πολεμική μηχανή το καλοκαίρι του 2021, όταν ο ίδιος ήταν 21 ετών. Ο σκηνοθέτης Μάριο Μπανούσι ο οποίος συστήθηκε ευρέως στο κοινό σε ηλικία 24 ετών με την ιδιαίτερη δουλειά του Lindita που ανέβηκε στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Η σεφ Μαρίνα Χρονά εργάζεται στην εστίαση απ’ όταν ήταν 18 χρονών και δημιούργησε το εστιατόριο Ρίνι στα Εξάρχεια, πατώντας σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, σε έναν χώρο που αποπνέει την αίσθηση της παλιάς αθηναϊκής γειτονιάς.

Από την άλλη, η Θέμις Μπαζάκα είναι μια σπουδαία ηθοποιός που παραμένει πάντα fresh, διατηρώντας ζωντανή τη φλόγα της για ζωή. “Το νόημα της ζωής είναι πολύ απλό, τελικά. Απλώς, ζήσε. Κλάψε, γέλα, πόνα, πέσε, σήκω, αλλά ζήσε, βρε αδερφέ. Τέτοιους ανθρώπους επιδιώκω να έχω γύρω μου. Όχι σπουδαγμένους, αλλά ζωισμένους, ταξιδεμένους”, περιγράφει στη Vogue Greece Μαρτίου.

Με παρουσία στις παρισινές πασαρέλες από τον Μάρτιο του 2020, το brand Gauchere της Marie-Christine Statz συνεχίζει τη δυναμική του πορεία με συλλογές οι οποίες απομακρύνονται από την αυστηρή ραπτική που χαρακτήριζε το ξεκίνημά του. Η ίδια σήμερα σχεδιάζει ρούχα για γυναίκες οι οποίες εργάζονται και ταξιδεύουν, προτείνει ιδέες που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας,κάνοντάς τες να να νιώθουν όμορφα.

Μην χάσετε την Vogue Greece Μαρτίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου με την Καθημερινή.