καφέ-sneakers-είναι-η-νέα-fashion-εμμονή-300698
©Getty Images

Καφέ sneakers: Η τάση που έχει την προσοχή μας το 2024

Τους τελευταίους μήνες μια νέα sporty τάση ανεβαίνει δυναμικά στο προσκήνιο. Η κυριαρχία του καφέ, του latte, του chocolate και όλων των γήινων τόνων, άγγιξε και τα sneakers. Τα νέα everyday shoes είναι πλέον τα καφέ sneakers που εντάσσονται αρμονικά στα cosy σύνολα του χειμώνα.

Οι σχεδιαστές άκουσαν την ανάγκη για ένα νέο sneaker trend και πρόσθεσαν το καφέ στις συλλογές τους. Πλέον τα πιο δημοφιλή και sold-out κομμάτια έχουν γήινη απόχρωση και αγκαλιάζουν κάθε στυλ, από το πιο κλασικό μέχρι το πιο edgy.

View this post on Instagram

A post shared by Marie (@mariefhm)

Τα λευκά sneakers θεωρούνται πλέον all-time classic, ενώ την περασμένη χρονιά πειραματιστήκαμε και με τα μαύρα sneakers. Τώρα τα καφέ διεκδικούν την θέση τους στην συλλογή μας και θεωρούνται ήδη η νέα fashion εμμονή.

Καθώς εξοπλίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με τις νέες αφίξεις του 2024, κάνουμε zoom στα καφέ sneakers που αξίζει να επιλέξετε:

Τα Adidas x Wales Bonner

Τα vintage style sneakers όπως τα Adidas x Wales Bonner σε καφέ απόχρωση και με κόκκινες λεπτομέρειες, συνδυάζουν απόλυτη άνεση με updated style.

Καφέ sneakers: Είναι η νέα fashion εμμονή-1
©Adidas x Wales Bonner

Sneakers, Adidas x Wales Bonner.

Τα high top sneakers

Τα high top sneakers σε καφέ που έρχεται σε αντίθεση με την λευκή σόλα. Αν τα επιλέξετε σε δερμάτινη εκδοχή, έχουν μια πιο σοφιστικέ αισθητική, για να μπορούν να συνδυαστούν και με suits.

Καφέ sneakers: Είναι η νέα fashion εμμονή-2
©Converse

Sneakers, Converse.

Τα suede sneakers

Ένα ακόμα classic που συναντάμε σε καφέ απόχρωση. Τα suede sneakers ταιριάζουν τέλεια με όλα τα ντένιμ looks.

Καφέ sneakers: Είναι η νέα fashion εμμονή-3
©New Balance

Sneakers, New Balance.

Τα sneakers με πλατφόρμα

Η πιο fashionable επιλογή είναι τα sneakers με την πλατφόρμα που θα συνδυάσουμε με leggings και oversized πλεκτά για τις πιο cool χειμερινές εμφανίσεις.

Καφέ sneakers: Είναι η νέα fashion εμμονή-4
©Hogan

Sneakers, Hogan.

Διαβάστε επίσης | Αυτό είναι το παντελόνι για κάθε σωματότυπο που πρωταγωνιστεί στις τάσεις

MHT