Acielle/ Style du Monde
Acielle/ Style du Monde
Acielle/ Style du Monde

Κολεγιακό στυλ: Οι non-classic συνδυασμοί του street style

Τα βασικά κομμάτια του college look, συνδυάζονται με τα πιο απροσδόκητα και δημιουργούν εμφανίσεις που απευθύνονται σε όλους.

Το college trend άρχισε να επιστρέφει σταδιακά το 2018 καθώς η Gen Z είδε τις καρό φούστες και τα bomber jackets ως το νέο cool style. Φυσικά έδωσε στο κολεγιακό στυλ ένα εντελώς νέο ύφος και καθόλου κλασικό. Έτσι το άλλοτε preppy look απέκτησε νέους κώδικες και επέστρεψε δυναμικά όπως είδαμε στις συλλογές των Lacoste, Boss, Philosophy di Lorenzo Serafini. 

Χάρη σε αυτό το comeback, κομμάτια όπως το πλεκτό γιλέκο, η μίνι φούστα με πιέτες, τα loafers, μπήκαν στην πρώτη γραμμή της γκαρνταρόμπας μας και συνδυάστηκαν με εντελώς διαφορετικά items δημιουργώντας non classic looks που μπορούν να υιοθετήσουν και οι πιο διστακτικές. To street style δίνει τις απαντήσεις.


©Jonathan Daniel Pryce

Η πιο posh εκδοχή του κολεγιακού στυλ χρειάζεται ένα oversized πουλόβερ πάνω από τους ώμους, συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και ένα leather παντελόνι.


©Acielle/ Style du Monde

Αν μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα μόνο κομμάτι ταυτισμένο με το college look, θα ήταν σίγουρα το πλεκτό γιλέκο, ένα από τα αγαπημένα της Generation Z, που μόνο κλασικό δεν θεωρείται πια.


©Acielle/ Style du Monde

Schoolboy στο επάνω μέρος, ροκ στο κάτω. Αυτό σημαίνει πως αντί για καρό φούστα, μπορείτε να προσθέσετε ένα δερμάτινο παντελόνι.


©Acielle/ Style du Monde

Η μίνι φούστα με πιέτες είναι από τις κλασικές προσθήκες σε μια preppy γκαρνταρόμπα. Αντί για loafers συνδυάστε τη με Mary Janes ή μπαλαρίνες, για ένα πιο απροσδόκητο στυλ.


©Acielle/ Style du Monde

Για ένα πιο σοφιστικέ στυλ αλλά με preppy αναφορές, συνδυάστε το μαύρο φόρεμα που ήδη έχετε με loafers και κάλτσες.


©Jonathan Daniel Pryce

Πώς μπορεί αυτό το στυλ να μην θυμίζει μαθητική ποδιά; Απλά προσθέστε μια γραβάτα και αρβυλάκια και δίνετε ένα πιο cool αέρα.


©Acielle/ Style du Monde

Η καρό φούστα μπορεί να αλλάξει εντελώς στυλ αν συνδυαστεί με δερμάτινο τζάκετ και θηλυκά mules.


©Acielle/ Style du Monde

Αντί για το κλασικό λευκό πουκάμισο, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο romantic με στρογγυλό γιακά. Η τελική πινελιά είναι πάντα τα loafers με κάλτσες.

 

Διαβάστε επίσης | Πλεκτά cardigans: Οι φθινοπωρινοί συνδυασμοί του street style

Scroll to Top