μax-mara-κομψές-γραμμές-χρώματα-και-prints-στις-σ-150684
©Sportmax Code FW20

O οίκος Max Mara απευθύνεται στις γυναίκες που δεν ξέρουν να πατούν “pause” στη ζωή τους. Δραστήριες, γεμάτες ζωντάνια και δυναμικές, οι γυναίκες του Max Mara ντύνονται για τον εαυτό τους και διαγράφουν τη διαδρομή τους χωρίς αναστολές. Αγαπούν τον ρομαντισμό, την κομψότητα και την ευγένεια και αυτό ακριβώς αναζητούν στο σύγχρονο prêt-à-porter.

Μax Mara: Κομψές γραμμές, χρώματα και prints στις συλλογές του οίκου-1
©Courtesy of Max Mara
Μax Mara: Κομψές γραμμές, χρώματα και prints στις συλλογές του οίκου-2
©Courtesy of Max Mara

Οι συλλογές του οίκου για τη σεζόν Fall/ Winter 2020 δημιουργήθηκαν για να τους δώσουν αυτό που τους αξίζει. Πρωτότυπα σχέδια και πληθωρικά αξεσουάρ (η τσάντα Pasticcino μας έκλεψε την καρδιά) έκαναν τη διαφορά, αψηφώντας τις επιταγές του «κανονικού». Οργάντζα, κασμίρι, δέρμα και μετάξι γέμισαν δύναμη τις κολεξιόν, δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα και σχηματίζοντας μία γκαρνταρόμπα κάθε άλλο παρά προβλέψιμη.

Μax Mara: Κομψές γραμμές, χρώματα και prints στις συλλογές του οίκου-3
©Courtesy of Max Mara
Μax Mara: Κομψές γραμμές, χρώματα και prints στις συλλογές του οίκου-4
©Courtesy of Max Mara
Μax Mara: Κομψές γραμμές, χρώματα και prints στις συλλογές του οίκου-5
©Courtesy of Max Mara

Το ενδιαφέρον έγκειται στις διαφορετικές οπτικές. Max mara, SPORTMAX Code και Weekend Max Mara συνθέτουν μία σειρά από all-time-classic επιλογές, με λαμπερούς πρωταγωνιστές κομμάτια-κλειδιά του οίκου, όπως τα παλτό, τα πλεκτά τοπ και τα ανδρόγυνα κοστούμια. Η φυσικότητα της νεότητας εκπροσωπείται ιδανικά από την SPORTMAX Code, ενώ η γοητεία του “casual but chic” απογειώνεται από τα περιπετειώδη σύνολα της Weekend Max Mara British Heritage. Όλες μαζί, φυσικά, ολοκληρώνουν το αφήγημα ενός χειμώνα που αν μη τι άλλο θα αποδώσει φόρο τιμής στη στιλιστική συνείδηση.

Μax Mara: Κομψές γραμμές, χρώματα και prints στις συλλογές του οίκου-6
©Courtesy Of Max Mara
Μax Mara: Κομψές γραμμές, χρώματα και prints στις συλλογές του οίκου-7
©Courtesy Of Max Mara

Διαβάστε επίσης | Office Look: 7 σύνολα που θα αναβαθμίσουν την επιστροφή σας στο γραφείο

MHT