@thora_valdimars
@thora_valdimars
@thora_valdimars

Μετά τις μπαλαρίνες, αυτά τα Chanel flats γίνονται το απόλυτο go-to παπούτσι

Ιδανικά για τις ανάγκες της καθημερινότητας, τα ίσια μοκασίνια του οίκου Chanel είναι το κομμάτι που αξίζει να επενδύσετε αυτή την εποχή.

Αυτό το φθινόπωρο δεν είναι σίγουρα όπως το είχαμε ονειρευτεί και από ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής δεν θα είναι ούτε ο χειμώνας. Ωστόσο, μιας και όλα είναι παροδικά και σκοπός είναι να εστιάζουμε πάντα στην ελπίδα, τώρα είναι που έχουμε πραγματικά ανάγκη να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και αν έχουμε τη δυνατότητα γιατί να μη μας κάνουμε και ένα δωράκι;


©@pernilleteisbaek

Τους τελευταίους μήνες η μόδα έχει αποδείξει την στροφή της προς το απλό, το σύγχρονο και το all-time-classic, αναδεικνύοντας κομμάτια-κλειδιά, που μπορούν να φορεθούν από τις περισσότερες γυναίκες και να μεταμορφωθούν σε statement με το κατάλληλο στάιλινγκ. Αν, λοιπόν, ψάχνετε το παπούτσι που θα επενδύσετε για τον χειμώνα, ο οίκος Chanel έχει την ιδανικότερη πρόταση.


©@louloudesaison

Flat, με couture λεπτομέρειες και φίνα υλικά, τα νέα μοκασίνια του οίκου δεν θα μπορούσαν να είναι πιο κατάλληλα για αυτήν την εποχή, που τα ψηλά παπούτσια και τα βραδινά πέδιλα έχουν δώσει τη θέση τους σε άνετα mules, flat μπότες και αρβιλάκια. Η signature quilted εκδοχή τους μάλιστα είναι και αυτή που αγαπήθηκε περισσότερο από τα πιο στιλάτα it girls, ανάμεσά τους η Loulou de Saison και η Pernille Teisbaek.


©@thora_valdimars

Εμπνευστείτε από τα σύνολά τους και κάντε στον εαυτό σας ένα διαχρονικό δώρο υψηλής αισθητικής.


©Chanel

Moccasins in black and brown calfskin, Chanel


©Chanel

Moccasins in dark beige suede calfskin, Chanel


©Chanel

Moccasins in black lambskin, Chanel

Διαβάστε επίσης | It girls approve: Αυτές είναι οι flat μπότες της σεζόν

Scroll to Top