μετά-τις-μπαλαρίνες-αυτά-τα-chanel-flats-γίνοντα-154836
©@thora_valdimars

Αυτό το φθινόπωρο δεν είναι σίγουρα όπως το είχαμε ονειρευτεί και από ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής δεν θα είναι ούτε ο χειμώνας. Ωστόσο, μιας και όλα είναι παροδικά και σκοπός είναι να εστιάζουμε πάντα στην ελπίδα, τώρα είναι που έχουμε πραγματικά ανάγκη να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και αν έχουμε τη δυνατότητα γιατί να μη μας κάνουμε και ένα δωράκι;

©@pernilleteisbaek

Τους τελευταίους μήνες η μόδα έχει αποδείξει την στροφή της προς το απλό, το σύγχρονο και το all-time-classic, αναδεικνύοντας κομμάτια-κλειδιά, που μπορούν να φορεθούν από τις περισσότερες γυναίκες και να μεταμορφωθούν σε statement με το κατάλληλο στάιλινγκ. Αν, λοιπόν, ψάχνετε το παπούτσι που θα επενδύσετε για τον χειμώνα, ο οίκος Chanel έχει την ιδανικότερη πρόταση.

©@louloudesaison

Flat, με couture λεπτομέρειες και φίνα υλικά, τα νέα μοκασίνια του οίκου δεν θα μπορούσαν να είναι πιο κατάλληλα για αυτήν την εποχή, που τα ψηλά παπούτσια και τα βραδινά πέδιλα έχουν δώσει τη θέση τους σε άνετα mules, flat μπότες και αρβιλάκια. Η signature quilted εκδοχή τους μάλιστα είναι και αυτή που αγαπήθηκε περισσότερο από τα πιο στιλάτα it girls, ανάμεσά τους η Loulou de Saison και η Pernille Teisbaek.

©@thora_valdimars

Εμπνευστείτε από τα σύνολά τους και κάντε στον εαυτό σας ένα διαχρονικό δώρο υψηλής αισθητικής.

©Chanel

Moccasins in black and brown calfskin, Chanel

©Chanel