μίνι-φόρεμα-και-sneakers-9-συνδυασμοί-για-την-ά-172103
©Gala Gonzalez/Instagram

Η περίοδος της καραντίνας μας έκανε να ξεχάσουμε τα ψηλοτάκουνα και να στραφούμε σε πιο άνετες επιλογές όπως τα sneakers. Αυτή τη στιγμή σχεδιάζουμε να μείνουμε πιστές στην άνεση και τα flat shoes, επιλέγοντας έναν all-time classic συνδυασμό. Ίσως θεωρείτε το δίδυμο μίνι φόρεμα και sneakers κάπως basic. Όμως αυτό το στυλ δεν το συναντάμε μόνο στο street style, αλλά και στις ανοιξιάτικες προτάσεις των κορυφαίων οίκων όπως Giambattista Valli και Miu Miu.Ένα φόρεμα μπορεί να κλέψει την παράσταση σε μια εμφάνιση, μαζί με τα sneakers όμως γίνεται ακόμα πιο φρέσκο και σούπερ cool. Άλλωστε τα sneakers τις τελευταίες σεζόν είναι όλο και πιο fashionable. Αρκεί να ανακαλύψετε αυτά που ταιριάζουν στο στυλ σας, είτε πρόκειται για τα κλασικά tennis shoes, Converse, dad sneakers ή με πλατφόρμα.

Όσο για τους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε με ένα μίνι φόρεμα και τα sneakers σας; Αρχικά μπορείτε να παίξετε με έντονες αντιθέσεις συνδυάζοντας ένα ρετρό flirty φόρεμα με dad shoes ή ένα lady chic dress με chunky παπούτσια. Το shirt dress και τα κλασικά λευκά sneakers είναι ένα στυλ που συναντάμε πολύ συχνά στο street style, ενώ τα bohemian dresses ταιριάζουν με τα Converse.

Η Vogue επέλεξε street style συνδυασμούς και προτάσεις των οίκων, για να συνδυάσετε τα φορέματα της άνοιξης με sporty shoes.

Μίνι φόρεμα και sneakers: 9 συνδυασμοί για την άνοιξη-1
©Camille Charriere/Instagram
Μίνι φόρεμα και sneakers: 9 συνδυασμοί για την άνοιξη-2
©Sandra Semburg
Μίνι φόρεμα και sneakers: 9 συνδυασμοί για την άνοιξη-3
©MSGM
Μίνι φόρεμα και sneakers: 9 συνδυασμοί για την άνοιξη-4
©Soren Jepsen
Μίνι φόρεμα και sneakers: 9 συνδυασμοί για την άνοιξη-5
©Pernille Teisbaek/Instagram
Μίνι φόρεμα και sneakers: 9 συνδυασμοί για την άνοιξη-6
©Cynthia Rowley/Instagram
Μίνι φόρεμα και sneakers: 9 συνδυασμοί για την άνοιξη-7
©Giambattista Valli
Μίνι φόρεμα και sneakers: 9 συνδυασμοί για την άνοιξη-8
©Jonathan Daniel Pryce

Διαβάστε επίσης | Θέλετε να αναβαθμίσετε το στιλ σας; 4 έξυπνα tips για να δοκιμάσετε τώρα

MHT