ο-οίκος-gucci-ανοίγει-νέα-μπουτίκ-στη-μύκον-183793

Στην καρδιά του νησιού των ανέμων και συγκεκριμένα στη χώρα της Μυκόνου, ο οίκος Gucci εγκαινιάζει ένα χώρο με κυκλαδίτικη αισθητική και όλες τις τελευταίες αφίξεις της μόδας, προσκαλώντας μας να ζήσουμε την εμπειρία του island shopping. H νέα εντυπωσιακή Gucci boutique εναρμονίζεται απόλυτα με την αύρα του νησιού, είναι φιλόξενη αλλά και relaxed. To interior design γοητεύει με την κυκλαδίτικη απλότητα, αφήνοντας τις δημιουργίες του οίκου να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι ολόλευκοι τοίχοι δένουν μοναδικά με τα έπιπλα από ρατάν, τα vintage oriental χαλιά και τα εντυπωσιακά outdoor φυτά που δίνουν μια jungle αίσθηση.

Ο οίκος Gucci ανοίγει νέα μπουτίκ στη Μύκονο-1
©Press
1/2
Native Share

Η Μύκονος είναι σταθερά ο απόλυτος fashion προορισμός του καλοκαιριού και οι επώνυμες μπουτίκ των κορυφαίων οίκων ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη στο shopping. Στο χώρο της νέας Gucci boutique που ξεπερνά τα 216 τετραγωνικά έκταση, θα ανακαλύψετε τις ready-to-wear δημιουργίες του οίκου από τη γυναικεία και την αντρική συλλογή, τις πολυπόθητες Gucci bags, τα παπούτσια, τα λαμπερά κοσμήματα και τα αξεσουάρ του οίκου, και φυσικά τη σειρά Mykonos. Ο οίκος Gucci, που ιδρύθηκε στη Φλωρεντία το 1921, είναι διάσημος για την ποιότητα, την καινοτομία και την ιταλική δεξιοτεχνία που συνοδεύουν τις δημιουργίες του μέχρι και σήμερα. 

Ο οίκος Gucci ανοίγει νέα μπουτίκ στη Μύκονο-2
©Press
2/2
Native Share

Μπορείτε να ανακαλύψετε τη νέα Gucci boutique στην οδό Μελετοπούλου 7, στη χώρα της Μυκόνου, ενώ θα βρείτε και την Gucci boutique στο Nammos Village.

Διαβάστε επίσης | Ο οίκος Gucci ανοίγει νέα μπουτίκ στην καρδιά της Αθήνας

MHT