ο-οίκος-gucci-ανοίγει-νέο-κατάστημα-στο-κέν-171353

Είναι γεγονός. Ο ιταλικός οίκος Gucci άνοιξε νέο κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας και είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους πελάτες σε έναν μοναδικό χώρο, άνω των 178 τετραγωνικών μέτρων, και διαμορφωμένο ειδικά για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία shopping. Μια σειρά από iconic τσάντες, βαλίτσες, δερμάτινα αξεσουάρ, παπούτσια, μεταξωτά φουλάρια και γυαλιά ηλίου είναι διαθέσιμα για τους λάτρεις της πολυτέλειας και της χαρακτηριστικής αισθητικής του οίκου που είναι γνωστός για τη πρωτοπορία και τη δεξιοτεχνία του.

Ο οίκος Gucci ανοίγει νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας-1
©Press
1/3
Native Share

Στο interior design του μαγαζιού θα βρείτε την επιτομή της διακριτικής κομψότητας. Μαλακές λεπτομέρειες όπως βελούδινοι καναπέδες και καρέκλες, καθώς και vintage έπιπλα από σκούρο ξύλο, αντισταθμίζουν τις σκληρότερες επιφάνειες και τα βιομηχανικά στοιχεία του χώρου. Όλα τα υλικά επιλέχθηκαν με άξονα τον σύγχρονο εκλεκτισμό που χαρακτηρίζει τις συλλογές Gucci και ποντάρουν στον συνδυασμό παραδοσιακού και σύγχρονου, βιομηχανικού και ρομαντικού, συνθέτοντας έναν χώρο που σε εκπλήσσει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Ο οίκος Gucci ανοίγει νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας-2
©Press
2/3
Native Share

Το κλειδί βρίσκεται στις αντιθέσεις. Όπως και στον σχεδιασμό των προϊόντων, έτσι και στη διαμόρφωση του χώρου που τα «φιλοξενεί» οι αντιτιθέμενες, αλλά αρμονικά τοποθετημένες προσεγγίσεις μας δίνουν την αίσθηση πως ανακαλύπτουμε διαρκώς κάτι καινούριο – ακριβώς όπως οι οραματιστές που βρίσκονται στο τιμόνι του οίκου. Έτσι, κάθε μπουτίκ αποτελεί ένα «ερμάριο» γεμάτο ανακαλύψεις, σχεδιασμένο για να εμπνέει και να μοιράζει χαρά, συναισθήματα που έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ αυτές τις μέρες.

Ο οίκος Gucci ανοίγει νέο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας-3
©Press
3/3
Native Share

Ο οίκος Gucci, που ιδρύθηκε στη Φλωρεντία το 1921, είναι διάσημος για την ποιότητα, την καινοτομία και την ιταλική δεξιοτεχνία που συνοδεύουν τις δημιουργίες του μέχρι και σήμερα. Στη νέα μπουτίκ του οίκου στην Αθήνα μπορούμε να αναζητήσουμε κορυφαία σχέδια που λατρεύουν οι stylers παγκοσμίως, όπως η τσάντα Dionysus που ανήκει στην iconic σειρά Gucci Beloved και χαρακτηρίζεται από την πολυετή παράδοση σε συνδυασμό με σύγχρονες λεπτομέρειες. Από την ίδια σειρά, η Jackie 1961, μια από τις πιο δημοφιλείς τσάντες, είναι διαθέσιμη σε διαφορετικά μεγέθη και αποχρώσεις για να επιλέξουμε, ενώ το ενδιαφέρον μας κεντρίζουν και τα μοντέρνα σχέδια της GG Denim έτοιμα να πρωταγωνιστήσουν στα ανοιξιάτικα σύνολα μας.

Το νέο κατάστημα του οίκου Gucci βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 3, Αθήνα, και λειτουργεί με ραντεβού.

Περισσότερα εδώ.

MHT