ο-οίκος-gucci-επανακυκλοφορεί-την-κλασική-dia-185358

Η εμβληματική αγαπημένη τσάντα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, επιστρέφει με το γνωστό διαχρονικό στυλ και την φρέσκια ματιά του Alessandro Michele.

Μετά την εκπληκτική επιτυχία του reborn της τσάντας Jackie, o Gucci φέρνει στο προσκήνιο ένα ακόμη αγαπημένο αξεσουάρ, την αγαπημένη bamboo tote bag της πριγκίπισσας Νταϊάνα που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1991. Η Gucci Diana επανακυκλοφορεί, αυτή τη φορά από τον Creative Director Alessandro Michele και η νέα της εκδοχή αποτελείται από αποσπώμενα, δερμάτινα λουράκια διατηρώντας, τις bamboo λαβές της original τσάντας από τη δεκαετία του ’90.

Ο οίκος Gucci επανακυκλοφορεί την κλασική Diana bag από τα 90s-1
©Gucci
1/5
Native Share

Η Gucci Diana υπήρξε συνώνυμη του στυλ της Πριγκίπισσας Νταϊάνα στα 90’s, όταν άρχισε να αποστασιοποιείται από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και έγινε πιο τολμηρή με τις ενδυματολογικές επιλογές της, με τη βοήθειά της στυλίστριάς της Anna Harvey, συμβολίζοντας για εκείνη μια νέα εποχή ελευθερίας. Η Gucci Diana είναι αντανάκλαση μιας συγκεκριμένης εποχής, ακόμη και η γραμμή της συμβολίζει μια χρονική στιγμή κατά την οποία η πρακτικότητα πήρε την κυρίαρχη θέση στην γκαρνταρόμπα, ενώ διατηρεί τη διαχρονική κομψότητά της. Η iconic Gucci τσάντα ακολουθεί ένα στυλ που εξελίσσεται συνεχώς και προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση, αντανακλώντας και τη φιλοσοφία του οίκου για ελευθερία, αγκαλιάζοντας τη μόδα ως ένα ισχυρό μέσο έκφρασης.

Ο οίκος Gucci επανακυκλοφορεί την κλασική Diana bag από τα 90s-2
©Gucci
2/5
Native Share

Η χρωματική παλέτα της Diana bag είναι φωτεινή και κομψή και ξεδιπλώνετα σε επτά χρώματα: μαύρο, λευκό, διαχρονικό γήινο, φωτεινό πράσινο, εντυπωσιακό κόκκινο και ανοιχτό μπλε και ροζ, ενώ η τσάντα κυκλοφορεί σε σε τρία μεγέθη. Κάθε Diana bag συνδυάζεται με τρια χρωματιστά λουράκια, σε κίτρινο, ροζ ή πορτοκαλί, για να αλλάζει κάθε φορά το στυλ της.

Ο οίκος Gucci επανακυκλοφορεί την κλασική Diana bag από τα 90s-3
©Gucci
3/5
Native Share

Πολλές celebrities έχουν κρατήσει τη Gucci Diana bag.

Ο οίκος Gucci επανακυκλοφορεί την κλασική Diana bag από τα 90s-4
©Gucci
4/5
Native Share

H Sienna Miller επέλεξε την Gucci Diana bag σε κλασικό μαύρο.

Ο οίκος Gucci επανακυκλοφορεί την κλασική Diana bag από τα 90s-5
©Gucci
5/5
Native Share

H Alexa Chung σε casual εμφάνισή της με την Gucci Diana bag.

Η τσάντα Gucci Diana είναι διαθέσιμη από τις 6 Ιουλίου σε επιλεγμένα καταστήματα Gucci και στο gucci.com.

Διαβάστε επίσης | Ο οίκος Gucci ανοίγει νέα μπουτίκ στη Μύκονο

MHT