ο-οίκος-missoni-επαναφέρει-το-knitwear-στον-πρωταγω-242545
©Missoni

Για τη συλλογή Χειμώνα ’22 ο οίκος Missoni επικεντρώνεται στην εξέλιξη της iconic πλέξης, με τα σχήματα, τα υλικά και τις φόρμες να δημιουργούν νέα πατρόν. Αντικρουόμενες υφές, που κυμαίνονται από τα opaque στα ημιδιάφανα μεταλλικά υφάσματα, δίνουν μια φρέσκια ματιά στην τέχνη του layering. Το ανδρόγυνο στοιχείο εμφανίζεται στα oversized παλτό και τα perfecto δερμάτινα jackets που συνδυάζονται με skin tight φορέματα και κασμιρένια crop tops. 

Το coolness της ‘90s hip hop σκηνής μπλέκεται με την striking μιλανέζικη αισθητική και δημιουργεί σύγχρονα work pants από απρόσμενα υλικά όπως alpaca wool, denim, jersey και suede. Σκισίματα, ατέλειες και έντονες υφές επαναπροσδιορίζουν το knitwear DNA του οίκου. Τα μαλακά πουλόβερ και οι ζακέτες αποκτούν ένα lived-in look και συνεχίζουν την ιστορία της Missoni. Η λάμψη είναι διάχυτη σε όλη τη συλλογή και γίνεται το σημείο αναφοράς.

Ο οίκος Missoni επαναφέρει το knitwear στον πρωταγωνιστικό ρόλο για τη σεζόν FW22-1
©Missoni

Η μούσα της Missoni ανέκαθεν είχε ένα λαμπερό lifestyle και φυσικά αυτό αντικατοπτρίζεται στην eveningwear σειρά. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μακριά φορέματα  από μεταλλικά υφάσματά , λαμπερή δαντέλα, κεντημένους sparkly κρυστάλλους και τολμηρά διαγώνια κοψίματα που αποκαλύπτουν όλη την πλάτη.  

Ο οίκος Missoni επαναφέρει το knitwear στον πρωταγωνιστικό ρόλο για τη σεζόν FW22-2
©Missoni
Ο οίκος Missoni επαναφέρει το knitwear στον πρωταγωνιστικό ρόλο για τη σεζόν FW22-3
©Missoni

 Κεντρική διάθεση SPORT AND FASHION FREEDOM, 212 00 03 710

MHT