6-χρώματα-μαλλιών-για-να-αλλάξετε-στιλ-τ-242414
©Darrel Hunter

Η φυσικότητα επιστρέφει στις τάσεις της ομορφιάς και τα hair colors της νέας σεζόν υπόσχονται natural λάμψη, ζωντάνια και ανανέωση. Χρώματα με βάθος, ήπιους τόνους και τόσο ζεστά όσο χρειάζεται για να υποδεχθούμε το φθινόπωρο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των τάσεων και μας δελεάζουν να πειραματιστούμε αλλάζοντας την εικόνα μας.

Από το καστανό που είναι το νέο ξανθό στις glossy dark αποχρώσεις και το beige blonde, οι προτάσεις μας βρίσκονται παρακάτω για να επιλέξετε αυτή που θα φωτίσει την επιδερμίδα και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Gold blonde

6 χρώματα μαλλιών για να αλλάξετε στιλ το φθινόπωρο-1
©Acielle StyleDuMonde

Ακολουθώντας τη γραμμή των τάσεων, οι ξανθές αποχρώσεις απομακρύνονται από το ψυχρό πλατινέ και πλησιάζουν τις πιο ζεστές χρυσαφί και μπεζ. Με αυτό τον τρόπο, το ξανθό γίνεται «προσβάσιμο» σε περισσότερες γυναίκες, σφραγίζοντας τη διαχρονική δυναμική του.

Tο καστανό είναι το νέο ξαθνό

6 χρώματα μαλλιών για να αλλάξετε στιλ το φθινόπωρο-2
©Acielle StyleDuMonde

Το καστανό είναι δημοφιλές ξανά και μάλιστα αυτή τη φορά βρίσκεται στην κορυφή. Από σοκολατί μέχρι κοκκινωπό, όλες του οι αποχρώσεις είναι trending για αυτό αν σκοπεύατε να επιστρέψετε στο φυσικό σας τώρα είναι η στιγμή.

Sun kissed εφέ

6 χρώματα μαλλιών για να αλλάξετε στιλ το φθινόπωρο-3
©Acielle StyleDuMonde

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε αλλά το sun kissed εφέ στα μαλλιά δεν μας εγκαταλείπει. Με τη μορφή ανοιχτόχρωμων ανταυγειών παραμένει για τη νέα σεζόν και χαρίζει νεανικότητα και φρεσκάδα στην εικόνα μας.

Glossy σοκολατί

6 χρώματα μαλλιών για να αλλάξετε στιλ το φθινόπωρο-4
©Acielle StyleDuMonde

Όσο η φυσικότητα υποδεικνύει την επιστροφή στις σκούρες αποχρώσεις, τόσο οι ειδικοί αναζητούν τρόπους να τις φωτίσουμε. Το glossy εφέ λοιπόν είναι το πιο μοντέρνο τρικ για αναβαθμίσουμε το φυσικό μας χρώμα και να του δώσουμε άλλη διάσταση χωρίς να το αλλοιώσουμε.

Ζεστό κόκκινο

6 χρώματα μαλλιών για να αλλάξετε στιλ το φθινόπωρο-5
©Acielle StyleDuMonde

Αν θέλετε να τολμήσετε την αλλαγή, τα copper μαλλιά είναι η πρόταση που πρέπει να εξετάσετε. Είναι κόκκινα αλλά με βάση το καστανό, σχετικά εύκολα στη διατήρηση και ιδανικά για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Σκούρες ρίζες

6 χρώματα μαλλιών για να αλλάξετε στιλ το φθινόπωρο-6
©Acielle StyleDuMonde

Εκτός από πρακτικό, το εφέ της σκούρας ρίζας είναι όσο grunge και 90s χρειάζεται για να απογειώσει το στιλ στις χειμερινές εμφανίσεις σας. Μη διστάσετε να ποντάρετε στην αντίθεση και να υιοθετήσετε το total look.

Διαβάστε επίσης | Μπρονζέ καστανό: Αυτό το χρώμα μαλλιών είναι το trend of the moment

MHT