οι-6-κανόνες-που-ακολουθούν-οι-πιο-καλον-176952

Ακόμα και οι πιο stylish γυναίκες που παρακολουθούμε πιστά, έχουν κάποιους κανόνες όσον αφορά το καθημερινό dressing. Η Vogue τους συγκέντρωσε σε έναν χρήσιμο οδηγό.

Οργάνωση

Δεν είναι εύκολο να αποκτήσουμε όλοι την walk in closet της Carrie Bradshaw, μπορούμε όμως να οργανώσουμε σωστά την γκαρνταρόμπα μας ώστε να διευκολύνεται το καθημερινό styling.Οι καλοντυμένες γυναίκες ξέρουν πάντα που θα βρουν τα ρούχα και τα παπούτσια τους, έτσι δε κάνουν ποτέ λάθη από βιασύνη.

Οι 6 κανόνες που ακολουθούν οι πιο καλοντυμένες γυναίκες-1
©Diego Anciano/ Collage Vintage 2
1/2
Native Share

Δεν έχουν σταθερό πρόγραμμα

Πολλές από εμάς σχεδιάζουμε το look της επόμενης μέρας από το προηγούμενο βράδυ, για να εξοικονομήσουμε χρόνο το επόμενο πρωί. Οι καλοντυμένες γυναίκες δεν λειτουργούν πάντα με σταθερό πρόγραμμα. Ένα look για να είναι επιτυχημένο, πρέπει να συμβαδίζει με τον καιρό, τη διάθεσή μας και με άλλα απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν. Αντί λοιπόν να οργανώνουν τα outfits, προτιμούν να οργανώνουν το χρόνο τους για να είναι πάντα έτοιμες να δημιουργήσουν τον επόμενο ιδανικό συνδυασμό.

Οι 6 κανόνες που ακολουθούν οι πιο καλοντυμένες γυναίκες-2
©Diego Anciano / @collagevintage2
2/2
Native Share

Επαναλαμβάνονται

Οι καλοντυμένες γυναίκες έχουν κάποια αγαπημένα κομμάτια-φετίχ, που τα φορούν συχνά με διαφορετικό τρόπο, ώστε κανείς να μην καταλαβαίνει πως πρόκειται για το ίδιο item. Πλέον καθώς το ενδιαφέρον της μόδας έχει στραφεί στην προστασία του περιβάλλοντος, η επαναχρησιμοποίηση των ρούχων μας, είναι η μόνη λύση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανακαλύψετε φρέσκους συνδυασμούς.

Το signature look

Οι γυναίκες που θαυμάζουμε για το στυλ τους, έχουν ένα signature look που τις χαρακτηρίζει και τις έχουμε ταυτίσει με αυτό. Είναι το στυλ που τους ταιριάζει καλύτερα και τις κάνει να νιώθουν άνετα. Φυσικά καθεμία έχει τον δικό της signature συνδυασμό, όπως τζιν και πουκάμισο, total black ή φλοράλ φόρεμα.

Ντύνονται για τον εαυτό τους

Ο πιο βασικός κανόνας είναι να αδιαφορείτε για τα σχόλια των άλλων ή και για τις προτιμήσεις τους. Το στυλ είναι επέκταση της προσωπικότητάς μας, οπότε θέλουμε να μας εκφράζει απόλυτα. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και αν σας αρέσει η εικόνα σας, τότε είστε έτοιμη να κατακτήσετε και το street style.

Αναζητούν έμπνευση

Το Instagram, τα fashion websites, το Pinterest, όλα μας δίνουν αστείρευτη έμπνευση για το καθημερινό styling. Αυτό ακριβώς κάνουν καθημερινά και οι πιο καλοντυμένες γυναίκες, αναζητούν ιδέες και εξελίσσουν διαρκώς το look τους. Μην μένετε λοιπόν κολλημένες στα συνηθισμένα.

Διαβάστε επίσης | Οι 5 διαχρονικές συμβουλές της για glamorous στυλ κάθε μέρα