οι-6-τάσεις-που-ταιριάζουν-σε-κάθε-ηλικί-176800
©Getty Images

Η μόδα δεν έχει ηλικία και σίγουρα δεν δημιουργεί περιορισμούς. Το βασικό είναι να νιώθουμε άνετα με το στυλ μας, να μπορούμε να το υποστηρίζουμε και να αναδεικνύει την προσωπικότητά μας. Υπάρχουν όμως κάποιες τάσεις τόσο διαχρονικές και τόσο ευέλικτες που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία και κάθε τύπο γυναίκας, οπότε αποτελούν μια always safe επιλογή, είτε είστε ετών… 16, είτε 96. Αξίζει λοιπόν να μελετήσετε προσεκτικά αυτά τα trends και να κάνετε τις σωστές shopping επιλογές, αφού ξέρετε σίγουρα πως θα τις φοράτε για χρόνια.

Η Vogue έκανε μια αναδρομή στις εμφανίσεις των σταρ και συγκέντρωσε αυτά τα διαχρονικά trends που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία.

Οι 6 τάσεις που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία-1
©Getty Images

Η δαντέλα

Οι πιο cool designers πρότειναν για την άνοιξη φορέματα από δαντέλα. Φυσικά ένα φόρεμα από διαχρονική δαντέλα, ανήκει σε αυτά τα fashion staples που έχει θέση σε κάθε γκαρνταρόμπα.

Οι 6 τάσεις που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία-2
©Getty Images

Τα παστέλ κοστούμια

Η Victoria Beckham αποδεικνύει πόσο πολύ της ταιριάζουν τα κοστούμια σε παλ αποχρώσεις. Σίγουρα μπορούμε να φανταστούμε αυτό το στυλ σε πολλές διαφορετικές ηλικίες, ανάλογα και με τα αξεσουάρ που θα επιλέξουν. Για παράδειγμα μπορούμε να δούμε αυτό το στυλ και με sneakers.

Οι 6 τάσεις που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία-3
©Getty Images

Τα πουά

Είτε προτιμάτε ένα πουά girly top, είτε μια αέρινη παντελόνα, είτε ένα πουά πουκάμισο, μπορείτε σίγουρα να τα προσθέσετε στο στυλ σας.

Οι 6 τάσεις που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία-4
©Getty Images

Τα animal prints

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ηλικία που να μην της ταιριάζουν τα animal prints, από την Kendall Jenner, μέχρι την Jane Fonda. Είτε επιλέξετε ένα σέξυ lingerie dress, είτε ένα πιο κλασικό παλτό με animal prints, θα βγείτε σίγουρα κερδισμένες.

Οι 6 τάσεις που ταιριάζουν σε κάθε ηλικία-5
©Getty Images

To blazer dress

Σε περίπτωση που θεωρείτε αυτό το item ιδανικό για μεγαλύτερες ηλικίες, δείτε απλά πόσο ταιριάζει στην 23χρονη Kylie Jenner.

Διαβάστε επίσης | Vogue Guide: Τα 7 στυλ παπούτσια που πρέπει να έχετε μέχρι τα 30