οι-μεγαλύτερες-τάσεις-στα-γυαλιά-της-ά-208154
©Kaleos

Oι συλλογές της άνοιξης έχουν ήδη ξεκινήσει να σηματοδοτούν τις τάσεις της νέας σεζόν και εμείς καταγράφουμε αυτές που μας κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον και συνεπώς πρόκειται να υιοθετήσουμε αμέσως μόλις φύγει ο χειμώνας. Εκτός από τα ρούχα και τα παπούτσια, ιδιαίτερη αδυναμία έχουμε και στα γυαλιά και συγκεκριμένα σε αυτά που δεν είναι απλά πρακτικά και άνετα, αλλά statement και μοναδικής αισθητικής. Ναι, ένα σύγχρονο ζευγάρι γυαλιών ηλίου μπορεί να αλλάξει όλο το look μας και η Kaleos είναι η μεγαλύτερη απόδειξη.

To όνομα του brand με έδρα τη Βαρκελώνη εμπνέεται από την ελληνική λέξη «κάλλος» που σημαίνει ομορφιά και σηματοδοτεί τη σύνδεση του μαζί της. Πίσω από κάθε σχέδιο της Kaleos κρύβεται ένα concept, μια βαθύτερη ιδέα που αντλεί έμπνευση από τη γεωμετρία, τη λειτουργικότητα και τη λιτή αισθητική, όλα στοιχεία που συναντάμε σε κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου που δημιουργεί.

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά της άνοιξης-1
©Kaleos

Για τη σεζόν SS22, τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά, με την Bauhaus αισθητική να κρύβεται πίσω από τη νέα κολεξιόν γυαλιών του brand και να μας χαρίζει μια σειρά με έμφαση στον avant-garde σχεδιασμό, τη προσοχή στις λεπτομέρειες και τη statement διάθεση. Oversized σχέδια στα γυαλιά οράσεως, cat-eye στα γυαλιά ηλίου και σκελετοί με άποψη συνθέτουν τις τάσεις της χρονιάς και μας δείχνουν ποια μοντέλα θα έχουν την τιμητική τους φέτος.

Ανδρικά, γυναικεία και unisex τα σχέδια της νέας κολεξιόν μπορούν να φορεθούν από όλες και όλους, ενώ οι μοναδικές αλυσίδες που τα συνοδεύουν είναι αυτές που θα τα απογειώσουν. Πέρλες, disco vibes, κεραμικά στοιχεία και πολύχρωμες λεπτομέρειες δημιουργούν τα λειτουργικά αξεσουάρ τα οποία θα χαρίσουν στα γυαλιά σας τη διακριτική και ήσυχη πολυτέλεια που θα τα καταστήσει ταυτόχρονα σύγχρονα αλλά και διαχρονικά. Η μαεστρία στην κατασκευή και η αφοσίωση στη χειροποίητη τέχνη θα διασφαλίσουν πως θα τα φοράτε για χρόνια, απολαμβάνοντας στο έπακρον την επένδυσή σας.

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά της άνοιξης-2
©Kaleos
Οι μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά της άνοιξης-3
©Kaleos
Οι μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά της άνοιξης-4
©Kaleos
Οι μεγαλύτερες τάσεις στα γυαλιά της άνοιξης-5
©Kaleos

Διαβάστε επίσης | Leg warmers: Η τάση που ξεκίνησε στο TikTok και έγινε viral