όλα-τα-χρώματα-που-θα-είναι-τάση-την-άνο-303339
©Ahluwalia

Ο ερχομός της άνοιξης φέρνει πάντα νέες αποχρώσεις στις τάσεις. Αφήνοντας πίσω το μουντό κλίμα του χειμώνα, οι σχεδιαστές ποντάρουν σε χρώματα με άλλο αέρα, ρομαντικά και με μια διάθεση επαναπροσδιορισμού.

Φέτος, αυτό τον ρόλο αναλαμβάνουν οι παστέλ αποχρώσεις, οι οποίες είναι και αυτές που έχουν τον κεντρικό ρόλο στις πασαρέλες. Από το απαλό γαλάζιο στο πράσινο της μέντας, τα πιο δημοφιλή χρώματα της νέας σεζόν είναι διακριτικά και soft, χωρίς να λείπουν και οι επιλογές με ένταση, όπως το πορτοκαλί.

Τα 5 επικρατέστερα θα τα βρείτε εδω:

Λιλά

Το λιλά είναι το πρώτο παστέλ χρώμα που ξεχωρίσαμε στις πασαρέλες της άνοιξης. Ρομαντικό και θηλυκό, έντυσε τα πιο όμορφα και ανεπιτήδευτα φορέματα, ενώ σε όλες τις περιστάσεις συνδυάστηκε με bold παπούτσια, high heeled και μυτερά.

Όλα τα χρώματα που θα είναι τάση την άνοιξη του 2024-1
©Carolina Herrera

Baby pink

Το baby pink έρχεται να αντικαταστήσει το φούξια που επικράτησε την προηγούμενη χρονιά και να διατηρήσει το ροζ στην πρώτη γραμμή, αλλά αυτή τη φορά με σε μια πιο ήσυχη διάσταση. Ο οίκος Chanel έδειξε πρώτος την τάση και μας έπεισε να τη δοκιμάσουμε σε total look.

Όλα τα χρώματα που θα είναι τάση την άνοιξη του 2024-2
©Acielle/Style du Monde

Πορτοκαλί

Φυσικά, δεν είναι μόνο τα παστέλ που έχουν την τιμητική τους τώρα. Το έντονο και ακαταμάχητο πορτοκαλί «βγαίνει μπροστά» σε μια περίοδο που χρειαζόμαστε την ανανέωση και τη φρεσκάδα που συμβολίζει, και έτσι τα φορέματα στις αποχρώσεις του γίνονται must have.

Όλα τα χρώματα που θα είναι τάση την άνοιξη του 2024-3
©Ahluwalia

Πράσινο

Αν είστε λάτρεις του πράσινου, φέτος ποντάρετε στο mint. Σοφιστικέ, σοβαρό και κομψό, το πράσινο της μέντας θα «στολίσει» τα πανωφόρια της άνοιξης, και όχι μόνο.

Όλα τα χρώματα που θα είναι τάση την άνοιξη του 2024-4
©J W Anderson

Light blue

Και για να επιβεβαιώσουμε πως οι παστέλ αποχρώσεις είναι κορυφαία τάση, το απαλό γαλάζιο επιστρέφει δυναμικά για να φέρει ισορροπία σε όλα τα loud pieces της συλλογής μας.

Όλα τα χρώματα που θα είναι τάση την άνοιξη του 2024-5
©Acielle/Style du Monde

Διαβάστε επίσης | Stirrup leggings: Η τάση της σεζόν και πώς να τη συνδυάσετε

MHT