τα-5-παντελόνια-που-θα-φορέσουμε-περισσ-258534
©Getty Images

Η άνοιξη μπορεί να απέχει λίγο για την ώρα, όμως λίγη έμπνευση για τα outfits που πρόκειται να μας ακολουθήσουν είναι πάντα απαραίτητη. Έτσι λοιπόν, εστιάζουμε σε όλα τα παντελόνια που θα μας απασχολήσουν φέτος στο street style και σε όλα τα καθημερινά σύνολα. Καθώς λοιπόν αναζητάμε έμπνευση για τα outfits των επόμενων μηνών, βλέπουμε ότι για μια ακόμη φορά θα κυριαρχήσουν τα cool σύνολα με κομψή αισθητική και ευελιξία. Κάτι που φυσικά επιβεβαιώνουν τα catwalks αλλά και τα μεγαλύτερα brands, από tailored παντελόνια, cargo, baggy και low-rise, η επόμενη σεζόν θα είναι γεμάτη στυλ και ultra-chic vibes.

Η Vogue συγκέντρωσε τα πέντε σχέδια που θα επικρατήσουν φέτος και θα κατακτήσουν τους δρόμους, τις βιτρίνες και τα social media.

Τα tailored παντελόνια

Είναι άνετα, ευέλικτα, κομψά και για κάθε περίσταση. Τα wide-leg παντελόνια έχουν έρθει στις τάσεις τις τελευταίες σεζόν με αποτέλεσμα να αντικαταστήσουν τα στενά τζιν. Τα περισσότερα είναι wide, fluid και με μακριές σιλουέτες που τα καθιστούν την πιο άνετη και εξίσου ευέλικτη επιλογή από κάθε στενό παντελόνι. Συγκεκριμένα, το wide suit παντελόνι (με sartorial αέρα) είναι η απόλυτη τάση αυτή τη στιγμή.

Τα 5 παντελόνια που θα φορέσουμε περισσότερο την άνοιξη 2023-1
©Cos

Παντελόνι,Cos

Cargo pants

παντελόνια cargo πρωταγωνιστούν στις λίστες τάσεων εδώ και αρκετούς μήνες και όλα δείχνουν ότι φέτος την άνοιξη-καλοκαίρι 2023 θα συνεχίσουν να είναι στη μόδα. Λόγω του fashion revival των ’90s και των 2000s, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το ρούχο επιστρέφει και πάλι στη ζωή μας. Όπως ήταν αναμενόμενο, celebrities όπως η Bella Hadid, η Zendaya και η Kim Kardashian, έχουν ήδη φορέσει αυτό το παντελόνι, επιβεβαιώνοντας την τάση.

Τα 5 παντελόνια που θα φορέσουμε περισσότερο την άνοιξη 2023-2
©The Frankie Shop

Παντελόνι,The Frankie Shop

Τα γκρι τζιν

Το 2023 υπάρχουν μερικά τζιν που φέτος θα τα δούμε παντού. Πρόκειται για τα γκρι τζιν που είναι εξίσου ευέλικτα με τα κλασικά μπλε αλλά με μια πιο ιδιαίτερη πινελιά. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν επιλογές που μπορείτε να βρείτε για όλα τα γούστα.

Τα 5 παντελόνια που θα φορέσουμε περισσότερο την άνοιξη 2023-3
©Zara

Τζιν παντελόνι,Zara

Τα baggy τζιν

Με τον ίδιο τρόπο, ένα ακόμη τζιν που θα δούμε ασταμάτητα τους επόμενους μήνες είναι το baggy. Ένα παντελόνι που χαρακτηρίζεται για την χαλαρή σιλουέτα του. Αυτά τα τζιν εμφανίστηκαν στα catwalks σε brands όπως Balenciaga, Celine και Balmain.

Τα 5 παντελόνια που θα φορέσουμε περισσότερο την άνοιξη 2023-4
©Levi’s

Τζιν παντελόνι,Levi’s

Τα low rise pants

Λαμβάνοντας υπόψη την επιστροφή της 2000’ αισθητικής, τα low-waisted παντελόνια εμφανίζονται και πάλι στο προσκήνιο. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η σιλουέτα είναι στις λίστες των trends εδώ και αρκετό καιρό και όλα δείχνουν ότι φέτος την άνοιξη 2023 θα είναι η στιγμή τους.

Τα 5 παντελόνια που θα φορέσουμε περισσότερο την άνοιξη 2023-5
©Tommy Hilfiger

Τζιν παντελόνι,Tommy Hilfiger

Διαβάστε επίσης | Οι 6 νέες essential τάσεις του parisian chic