αυτά-τα-sneakers-είναι-η-νέα-fashion-εμμονή-της-bella-hadid-256453
©Getty Images

Γνωστή για την ετοιμότητα με την οποία προσεγγίζει όλα τα φρέσκα και ανερχόμενα trends, η Bella Hadid είναι σίγουρα πλέον μια από τις πρώτες μας αναφορές όταν αναζητούμε τις πιο edgy αφίξεις. Από τα ρούχα στα αξεσουάρ, όλες οι fashion επιλογές της έχουν κοινό παρονομαστή τη μοναδικότητα, την πρωτοπορία αλλά και το wearability, ενώ παράλληλα αποτυπώνουν άριστα το κλίμα που θέλει να δημιουργήσει η μόδα την εκάστοτε περίοδο.

Οι off duty εμφανίσεις της είναι πάντα πολύ δυνατές. Υιοθετώντας τις πιο τολμηρές τάσεις, η Bella αποδεικνύει κάθε φορά πώς γίνεται να είναι κανείς ultra stylish αλλά και άνετος στην καθημερινότητα, συνδυάζοντας urban με πιο προχωρημένα κομμάτια που κάνουν τη διαφορά.

Η πιο πρόσφατη ανακάλυψή της, καθώς και αυτή που αναμένεται να δούμε πολύ μέσα στο 2023, είναι τα ορειβατικά sneakers, μια τάση που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Ugly αλλά απολύτως άνετα, τα συγκεκριμένα αθλητικά έχουν αναφορές στα 00s και συχνά τα βλέπουμε να συνδυάζονται με baggy χαμηλοκάβαλα παντελόνια, capri pants, μίνι φούστες και κολάν.

Αυτά τα sneakers είναι η νέα fashion εμμονή της Bella Hadid-1
©Getty Images

Από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη, η μικρότερη αδελφή της Gigi, έκανε κατανοητό πως πρόκειται για το shoe trend που θα λατρέψουμε να μισούμε τη νέα χρονιά. Επιλέγοντας το μοντέλο Sky Hopara από το hiking brand Hoka, η Bella μας έδειξε πώς να ενσωματώσουμε τα ugly sneakers στην καθημερινότητά μας, σφραγίζοντας πως άνεση και στιλ θα πάνε μαζί.

Αυτά τα sneakers είναι η νέα fashion εμμονή της Bella Hadid-2
©Hoka

Sky Hopara sneakers, Hoka

Originally published on vogue.es

Διαβάστε επίσης | Τα 7 παντελόνια που χρειάζεται η γκαρνταρόμπα του 2023