τα-style-tricks-για-να-φορέσετε-σωστά-το-total-white-215803
©George Angelis/Shot by Gio

Η άνοιξη είναι εδώ και το λευκό χρώμα κάνει comeback στις εμφανίσεις μας. Μπορεί το λευκό να θεωρείται απαραίτητη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα μας όλο τον χρόνο, την άνοιξη και το καλοκαίρι, το φοράμε non stop ακόμα και σε total outfits.

Οι μονοχρωμίες είναι ένα all-time classic look που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και το επιβεβαιώνουν πολλοί οίκοι που παρουσιάζουν monochrome looks στο catwalk. Την άνοιξη του 2022 το total white έχει τους κανόνες του για να φορεθεί σωστά και να μην δείχνει φλατ και boring. Οι σχεδιαστές μας έχουν προτείνει πολλά basics σε λευκό, όπως το tank top, οπότε έχουμε ήδη πολλές εναλλακτικές για να διαφοροποιηθούμε από ένα κλασικό στυλ.

Ένα style trick είναι να αναμείξετε διαφορετικές υφές, δηλαδή διαφορετικά υφάσματα που θα δώσουν άλλη ένταση στο στυλ σας. Για παράδειγμα μπορείτε να φορέσετε σατέν φόρεμα με υφασμάτινο σακάκι, ή λευκό τζιν με ένα ελαφρύ ανοιξιάτικο πλεκτό, ένα ζευγάρι σουέντ λευκά μποτάκια ή platform γόβες.

Μια ακόμα συμβουλή που ακολουθούν οι street stylers, είναι να δημιουργούν αντιθέσεις με τα αξεσουάρ τους, όπως μια τσάντα με χρώμα ή πολλά χρυσά κοσμήματα.

Τα style tricks για να φορέσετε σωστά το total white-1
©George Angelis/Shot by Gio

Το monochrome look δίνει την δυνατότητα να παίξετε και με διαφορετικές αποχρώσεις για να αποφύγετε το απόλυτο λευκό. Μπορείτε να συνδυάσετε στο στυλ σας και cream ή ivory, όπως και όλες τις αποχρώσεις από την λευκή παλέτα.

Τα style tricks για να φορέσετε σωστά το total white-2
©George Angelis/Shot by Gio

Ένα λευκό shirt dress ανήκει στα essential items της γκαρνταρόμπας. Αρκεί να το συνδυάσετε με λευκό ντένιμ και strappy heels για ένα ενημερωμένο total white.

Τα style tricks για να φορέσετε σωστά το total white-3
©George Angelis/Shot by Gio

Μια τσάντα με χρώμα όπως το πράσινο, θα σπάσει το monochrome look και θα δώσει ένα ενδιαφέρον στο στυλ σας.

Τα style tricks για να φορέσετε σωστά το total white-4
©George Angelis/Shot by Gio

Το λευκό σακάκι είναι κομμάτι κλειδί για την spring γκαρνταρόμπα. Συνδυάστε το με ένα λευκό tank top που φέτος θεωρείται σούπερ τάση και μια σατινέ φούστα. Με τρία βασικά κομμάτια, έχετε την συνταγή για το τέλειο spring outfit.

Αντλήστε έμπνευση από τις street style εμφανίσεις που προτείνει η Vogue για να φορέσετε το λευκό χρώμα την Άνοιξη.

Τα style tricks για να φορέσετε σωστά το total white-5
©George Angelis/Shot by Gio
Τα style tricks για να φορέσετε σωστά το total white-6
©George Angelis/Shot by Gio
Τα style tricks για να φορέσετε σωστά το total white-7
©George Angelis/Shot by Gio
Τα style tricks για να φορέσετε σωστά το total white-8
©Phil Oh
Τα style tricks για να φορέσετε σωστά το total white-9
©George Angelis/Shot by Gio

Διαβάστε επίσης | Biker: Η τάση του επόμενου χειμώνα που ακολουθούμε από τώρα 

MHT