το-νέο-αγαπημένο-brand-των-celebrities-219651
©@ludovicdesaintsernin

Aποκαλυπτικά φορέματα, δραματικά cutouts, κορδόνια, κρύσταλλα, δέρμα και διαφάνειες – ένα είναι σίγουρο, ο Ludovic de Saint Sernin ξέρει πώς να απογειώσει την έννοια του σύγχρονου sexyness. Αντλώντας έμπνευση από τολμηρούς καλλιτέχνες όπως ο φωτογράφος Robert Mapplethorpe και έχοντας προηγούμενη εμπειρία σε οίκους όπως Dior, Saint Laurent και Balmain (όπου εργάστηκε για δύο χρόνια πριν ξεκινήσει το brand του το 2017), ο Ludovic εξερευνά την πολυδιάσταση σεξουαλικότητα μέσα από τις εκκεντρικές σχεδιαστικές του γραμμές. Οι δημιουργίες του είναι genderless και απευθύνονται σε όλες και όλους.

«Μου αρέσει η ιδέα μιας γυναίκας που κοιτάει αυτό που φορούν τα αγόρια και σκέφτεται πως θα το φορούσε και η ίδια», είχε πει κάποτε στη γαλλική Vogue. Κινητήριος δύναμή του παραμένει η ελευθερία, δεν θέλει να συμβιβαστεί. Τα ρούχα του είναι δυναμικά, τολμηρά και ταυτόχρονα λεπτεπίλεπτα και ποιητικά. Οι 00s αναφορές είναι φανερές στις συλλογές του, και ειδικά στην τελευταία, Φθινόπωρο/ Χειμώνας 22-23. O τρόπος να μπλέκει το menswear με το womenswear είναι μοναδικός και μάλλον αυτό είναι το στοιχείο που ξεχώρισαν και οι celebrities, οι οποίες φαίνεται να τον εμπιστεύονται τυφλά.

Από τις αδελφές Hadid, στην Rihanna, τη Dua Lipa, τη Kim Κardashian και την FKA Twigs, οι best dressed σταρ έχουν φορέσει τουλάχιστον από μία δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστή, εκτοξεύοντας την αξία του brand του και επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για το νέο «παιδί θαύμα» της βιομηχανίας. Από όλα τα look με την υπογραφή του, εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο viral παρακάτω, καθώς και αυτά που αξίζει να προσθέσετε στο moodboard για τις δικές σας edgy εμφανίσεις:

Διαβάστε επίσης | Σακάκια: Το basic που ολοκληρώνει κάθε spring look

MHT