Η ελπίδα ζει μέσα μας: Η Vogue Greece Σεπτεμβρίου είναι εδώ

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

Η ελπίδα ζει μέσα μας: Η Vogue Greece Σεπτεμβρίου είναι εδώ

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Painting by: Dimitris Papaioannou
Art Director: Dionisis Andrianopoulos
Painting by: Dimitris Papaioannou Art Director: Dionisis Andrianopoulos

«Η ελπίδα ζει μέσα μας»: Το ολοκαίνουριο τεύχος της Vogue Greece επανακυκλοφορεί αυτόνομο στα περίπτερα από τις 19/09. Μην το χάσετε!

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ζωγραφίζει το πρόσωπο της ελπίδας στο -πρώτο- εικαστικό εξώφυλλο της Vogue Greece Σεπτεμβρίου. Ο διεθνής Έλληνας καλλιτέχνης, πιστεύει ότι αν η ελπίδα ήταν πρόσωπο, δε θα είχε συγκεκριμένο φύλο, χρώμα δέρματος ή ηλικία. Δεν θα έμοιαζε σε κανέναν μας, ακριβώς γιατί μοιάζει σε όλους μας: «Η ελπίδα ζει μέσα μας», όπως λέει και ο τίτλος του τεύχους. Για πρώτη φορά στα 128 χρόνια ιστορίας της, η Vogue ένωσε τις 26 εκδόσεις της στη δημιουργία τευχών κοινής θεματικής, με άξονα το μεγάλο ζητούμενο των ημερών μας: την ελπίδα.


©Painting by: Dimitris Papaioannou
Art Director: Dionisis Andrianopoulos

«Ναι η ελπίδα ζει μέσα μας. Κι έτσι προχωράμε πάντα μπροστά. Σ’ ένα μέλλον που θέλουμε, σ΄ ένα μέλλον που αξίζουμε, σ’ ένα μέλλον που πρέπει να προσπαθήσουμε για να το κατακτήσουμε», τονίζει η Editor-in-Chief της Vogue Greece, Θάλεια Καραφυλλίδου, γι’ αυτό το τεύχος, οι σελίδες του οποίου θα σας αφήσουν με μια γλυκιά αίσθηση αισιοδοξίας.

Τεύχος Σεπτεμβρίου 2020: Αναζητήστε το στα περίπτερα από τις 19/09.

Γίνετε συνδρομητής της Vogue Greece εδώ.

Scroll to Top