απολαύστε-μια-αυθεντική-γεύση-από-χρι-205324

Μπορεί ένα γλυκό να κρύβει όλη την μαγεία των Χριστουγέννων; Επισκεφτήκαμε το GB Corner Gifts & Flavors του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και ταξιδέψαμε στις πιο γιορτινές πόλεις της Ευρώπης. 

Η πιο festive γωνιά της Αθήνας βρίσκεται φυσικά στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία που μας δίνει ραντεβού και φέτος για gift shopping με χριστουγεννιάτικη διάθεση και γεύση. Για ακόμα μια χρονιά επισκεφτήκαμε το υπέροχα στολισμένο GB Corner Gifts & Flavors και ανακαλύψαμε τις πιο ξεχωριστές ιδέες για γιορτινά δώρα και συνθέσεις, που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας, αλλά θα δώσουν και μια αυθεντική γεύση χριστουγέννων στο γιορτινό τραπέζι του ρεβεγιόν.

Ο βραβευμένος Γάλλος Pastry Chef Arnaud Larher και η ομάδα του ζαχαροπλαστείου του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, δημιούργησαν και φέτος μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων με αυθεντικά macaron που μας ταξιδεύουν στη Γαλλία, χριστουγεννιάτικο κέικ με μοναδικό άρωμα, απολαυστικά μπισκότα, καθώς και εντυπωσιακούς κορμούς και γιορτινά γλυκά. Φυσικά δεν παραλείψαμε να δοκιμάσουμε τις περίφημες σοκολάτες του Arnaud Larher, τα σοκολατένια χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα λευκά γλυκά για όσους δεν είναι λάτρεις της κλασικής σοκολάτας,

Απολαύστε μια αυθεντική γεύση από Χριστούγεννα στο GB Corner της Μεγάλης Βρεταννίας-1

Στο GB Corner Gifts & Flavors εκτός από εκλεκτά εδέσματα, θα βρείτε και εμπνευσμένα χριστουγεννιάτικα στολίδια για να διακοσμήσετε τον προσωπικό χώρο σας. Η εντυπωσιακή βιτρίνα του GB Corner Gifts & Flavors αποτελεί σημείο αναφοράς για την Αθήνα και μας προσκαλεί με την πρώτη ματιά να ταξιδέψουμε σε αυτό τον μαγικό χριστουγεννιάτικο κόσμο που κλέβει καρδιές μικρών και μεγάλων. Σίγουρα είναι η τέλεια πρόταση για τις γιορτινές μας βόλτες στην πόλη τις επόμενες ημέρες.

Βρείτε τα προϊόντα και στο online store του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στο www.grandebretagnestore.com.

GB Corner Gifts & Flavors Βασ. Γεωργίου Α’ 1 – Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, τηλ. 210 3330750, www.gbcornergifts.com

Απολαύστε μια αυθεντική γεύση από Χριστούγεννα στο GB Corner της Μεγάλης Βρεταννίας-2

Απολαύστε μια αυθεντική γεύση από Χριστούγεννα στο GB Corner της Μεγάλης Βρεταννίας-3

Απολαύστε μια αυθεντική γεύση από Χριστούγεννα στο GB Corner της Μεγάλης Βρεταννίας-4

Απολαύστε μια αυθεντική γεύση από Χριστούγεννα στο GB Corner της Μεγάλης Βρεταννίας-5