Μια από τις πιο κλασικές σαλάτες που παραγγέλνουμε συνήθως όταν τρώμε έξω είναι η Caesar. Είναι όμως πολύ εύκολο να τη φτιάξουμε και στο σπίτι. Ο σεφ του Four Seasons Hôtel George V, μας προτείνει μια διαφορετική συνταγή που περιλαμβάνει και τόνο και αξίζει σίγουρα να τη δοκιμάσετε. Σε λίγα μόνο λεπτά μπορείτε να ετοιμάσετε ένα γευστικό και χορταστικό πιάτο που θα απολαύσουν όλοι, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.
Υλικά
1 μεγάλο μαρούλι φιλέτο τόνου σε ελαιόλαδο φιλέτο κοτόπουλο ψητό κομμένο σε λωρίδες κάπαρη σε άλμη 1 μπαγκέτα πεκορίνο παρμεζάνα 1 ντομάτα μαγιονέζα βασιλικός λεμόνι πιπέρι
Εκτέλεση