Spaghetti cacio e pepe, μια από τις πιο απλές αλλά και πιο νόστιμες ιταλικές μακαρονάδες. Ο σεφ Simone Zanoni αποκαλύπτει τα υλικά που θα χρειαστείτε και όλα τα βήματα για να ετοιμάσετε μέσα σε λίγα λεπτά την αυθεντική ιταλική συνταγή. Το σίγουρο είναι πως κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το πιάτο.
Cacio e Pepe: Η αυθεντική συνταγή
Υλικά 100 γραμμ. spaghetti 70 γραμμ. πεκορίνο 30 γραμμ. παρμεζάνα 8 γραμμ. σπόροι πιπέρι αλάτι
Εκτέλεση Τοποθετείτε σε μια κατσαρόλα νερό σε δυνατή φωτιά και το αφήνετε να βράσει.