για-lunch-στο-isabellas-314084

Μπορώ να περάσω όλα τα μεσημέρια του Μαΐου τρώγοντας τραγανά καλαμαράκια, δροσερές σαλάτες, pasta και ριζότο σε αυτό το μπιστρό του Κεφαλαρίου, στη σκιά από τα πλατάνια; Μάλλον όχι, αλλά είμαι βέβαιη ότι θα περάσω αρκετό χρόνο εδώ φέτος το καλοκαίρι. Μιλάω για το Isabellas, το νέο εστιατόριο του ξενοδοχείου The Twenty One των Αλέξανδρου και Φίλιππου Βαρβέρη και των Μαριάννας και Γρηγόρη Ψάλτη. Η ίδια παρέα το 2013 θέλησε να εκφράσει την αγάπη της για την υψηλή αισθητική και το καλό φαγητό δημιουργώντας το διαχρονικό The Twenty One Restaurant & Bar, που φέτος επανασχεδιάστηκε και ανανεώθηκε ριζικά.

Για lunch στο Isabella’s-1

Το Isabellas λειτουργεί ακριβώς δίπλα, για lunch στον κήπο. Ο interior designer Στάμος Χονδροδήμος (IDLaboratorium) εμπνεύστηκε από τα greenhouses –τα δωμάτια-θερμοκήπια των αγγλικών επαύλεων– και δημιούργησε έναν ημιυπαίθριο χώρο που περιβάλλεται από ανοιγόμενες τζαμαρίες, ενοποιώντας το μέσα με το έξω. Σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση, που φέρει την υπογραφή του Interni, σύγχρονα κομμάτια συνυπάρχουν με αντίκες και έργα τέχνης, θυμίζοντας, σε συνδυασμό με την ανάλογης αισθητικής πισίνα, εξοχική κατοικία στη Νότια Γαλλία ή, ακόμα καλύτερα και πλησιέστερα, τις κατοικίες της Κηφισιάς από τα χρόνια της Belle Époque. Το καλοκαίρι τα τραπέζια θα στρώνονται στο πλακόστρωτο, πλάι στην πισίνα.

Για lunch στο Isabella’s-2

Το όλο σκηνικό μάς αρέσει πολύ, γιατί έχεις την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε όλα, απολαμβάνοντας όμως το vibe ενός φιλόξενου εξοχικού σπιτιού και όχι ενός απρόσωπου ξενοδοχείου. Και όλα αυτά στην πρωτεύουσα. Αν σας βρει εδώ το απόγευμα ή το βράδυ, μην αντισταθείτε σε ένα από τα κοκτέιλ του The Twenty One, για τα οποία χρησιμοποιούνται συστατικά που ετοιμάζονται in house από φρέσκες πρώτες ύλες. Εδώ ήπια μία από τις πιο λαχταριστές paloma που έχω δοκιμάσει ποτέ!

Για lunch στο Isabella’s-3

Για lunch στο Isabella’s-4Για lunch στο Isabella’s-5

* Κολοκοτρώνη 21 και Μυκόνου, Κηφισιά, τηλ. 210-6233521.

MHT