ιsland-είναι-το-απόλυτο-καλοκαιρινό-place-to-be-272538

Με ένα λαμπερό πάρτι που φιλοξένησε το ωραιότερο κοινό της πόλης, το ατμοσφαιρικό Island σήμανε την έναρξη του καλοκαιριού ακριβώς εκεί που χτυπά η καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Κατάμεστο και ανανεωμένο, απέδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι το απόλυτο hotspot για τις καλοκαιρινές εξόδους, ένα πραγματικό «νησί» λίγο πιο έξω από την πόλη που ξέρουμε από την αρχή πως θα προσφέρει την πιο elevated διασκέδαση.

Ιsland: Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό place-to-be-1

Η εμπειρία στο ειδυλλιακό σκηνικό του εστιατορίου ξεκινά φυσικά με το menu, μια fine dining πρόταση που επιμελείται ο πολυβραβευμένος executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκος Σκλήρας, και αναμένεται να μαγεύσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς foodies.

Ιsland: Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό place-to-be-2

Πιάτα εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο, με τις καλύτερες πρώτες ύλες, βότανα και λαχανικά από τους ειδικά κατασκευασμένους κήπους του Island, και ένα sushi corner που είναι από τα καλύτερα διεθνώς, σας περιμένουν να εξελίξετε τους γευστικούς σας ορίζοντες και να αφεθείτε στις πιο δυνατές αισθήσεις.

Το αλκοόλ παίρνει σειρά με κορυφαίους mixologists και bartenders να δημιουργούν τα πιο ιδιαίτερα καλοκαιρινά cocktails, ενώ η wine list διαμορφωμένη από τους sommelier του Ομίλου περιλαμβάνει σπάνιες και εξαιρετικές ετικέτες.

Ιsland: Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό place-to-be-3

Μετά το dinner, o φωτισμός αλλάζει και ο ρυθμός της μουσικής αρχίζει να παρασύρει το κοινό. Γνωστό για τα φεστιβαλικού τύπου line ups του, το Island μετατρέπεται στο απόλυτο party destination, εκεί όπου η ποιοτική μουσική συναντιέται με το υψηλού επιπέδου service. Διεθνείς DJs με κορυφαία tour ανά τον κόσμο υπόσχονται να απογειώσουν τη διάθεση του κόσμου και να δημιουργήσουν – δίπλα στη θάλασσα – μια ενέργεια που μόνο το Island ξέρει να εκπέμπει.

Ιsland: Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό place-to-be-4

Φέτος, από το booth του club θα ακούσετε τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής: Adriatique, Who made Who, Bedouin, Damian Lazarus, Argy και Agents of Time είναι μόνο λίγοι από τους επαγγελματίες που θα φιλοξενηθούν στο club, ενώ οι προτεινόμενοι για Grammy Meduza το Σάββατο 17/6 ετοιμάζουν ένα πάρτυ που θα μείνει στην ιστορία.

Ιsland: Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό place-to-be-5

Κάτω από τις ολάνθιστες βουκαμβίλιες και με τη διάθεση να ανατρέψει κάθε καλοκαιρινή βραδιά στην πόλη, το μαγευτικό Island είναι το μέρος που λαμβάνουν χώρα οι Greek chic διακοπές. Από την Τρίτη μέχρι την Κυριακή, επιλέξτε την ημέρα που θα αφιερώσετε στη διασκέδασή σας και βιώστε το καλοκαίρι στην πόλη σαν να είστε στο αγαπημένο σας νησί.