γνωρίστε-την-interior-designer-της-meghan-markle-του-πρίγκιπα-harry-90089

Τέσσερις ακόμα εβδομάδες πρέπει να περιμένουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex μέχρι να εγκατασταθούν μόνιμα στο Frogmore Cottage. Μένουν ακόμα κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που πρέπει να ολοκληρωθούν, προκειμένου η καινούργια βασιλική οικία να είναι καθόλα έτοιμη για να υποδεχθεί το νέο μέλος της οικογένειας, που έρχεται τον Απρίλιο. Το παλιό αγρόκτημα μέσα στο κτήμα του Windsor αποτελεί ιδιοκτησία της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα και τον περασμένο Μάιο φιλοξένησε τη λαμπερή γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού.

Η Vicky Charles είναι ο ιθύνων νους πίσω από την εσωτερική διακόσμηση της βασιλικής κατοικίας. Πρώην συνεργάτιδα του Soho House και αγαπημένη πολλών αστέρων, όπως οι Clooneys και Beckhams, η Charles έχει ρίξει -όπως ήταν αναμενόμενο- όλο το βάρος στη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου, ενώ όλοι οι χώροι του σπιτιού έχουν σχεδιαστεί πάνω σ’ ένα πλάνο προδιαγραφών ασφάλειας για παιδιά. Ακόμα και τα χρώματα στους τοίχους του παιδικού δωματίου προέρχονται από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, σε ουδέτερους τόνους, που προκαλούν γαλήνη και ευεξία.

Γνωρίστε την Interior Designer της Meghan Markle & του Πρίγκιπα Harry-1
©Getty Images
1/2
Native Share

Και αυτή δεν είναι η μόνη οικολογική πινελιά. Το ανεκτίμητης ιστορικής και αρχιτεκτονικής αξίας νέο σπιτικό του ζεύγους θα φιλοξενεί μια πρωτοποριακή μονάδα παραγωγής «πράσινης ενέργειας», που κόστισε 50.000 λίρες. Η παλέτα των χρωμάτων που χρησιμοποίησε η Charles κινείται μεταξύ λευκού και γκρι, ενώ οι τόνοι προέρχονται από τη σειρά Auro της Organic & Natural Paint Co, με εκχύλισμα από έλαια ευκάλυπτου και δεντρολίβανου, τα οποία η διάσημη εταιρεία περιγράφει ως «φιλικά προς το περιβάλλον, ασφαλή και μη τοξικά».

Γνωρίστε την Interior Designer της Meghan Markle & του Πρίγκιπα Harry-2
©SHUTTERSTOCK
2/2
Native Share

Η Charles εργάστηκε στο Soho House Group για 20 χρόνια, δημιουργώντας το λιτό και κομψό εσωτερικό του Soho Farmhouse,  όπως και εκείνα των Malibu, Chicago και Barcelona Houses, πριν ιδρύσει τη δική της φίρμα, το 2016. Τα clubs του Soho House διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης του πριγκιπικού ζευγαριού, μιας και εκεί έδωσαν τα πρώτα τους ραντεβού.

«Η φιλοσοφία της διακόσμησης ενός ιδιωτικού σπιτιού είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη ενός δημόσιου χώρου», δήλωνε το 2016 η Charles. «Οι πελάτες μας εμπιστεύονται για τη μοναδική αισθητική των Soho Houses, αλλά μια κατοικία πρέπει να έχει προσωπική σφραγίδα». Στην προκειμένη περίπτωση, η σφραγίδα για το νέο σπίτι της Meghan και του Harry είναι ένας συνδυασμός της άνεσης των κατοικιών της βρετανικής υπαίθρου και της cool διάθεσης ενός διαμερίσματος στην Καλιφόρνια, τόπου καταγωγής της Δούκισσας του Sussex.

MHT