Τα πιο εντυπωσιακά μπάνια που «ξεπήδησαν» από τη μεγάλη οθόνη

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest

Τα πιο εντυπωσιακά μπάνια που «ξεπήδησαν» από τη μεγάλη οθόνη

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Shutterstock
Shutterstock

Η σκηνή με την Janet Leigh στο μπάνιο από το “Psycho” του Alfred Hitchcock μπορεί να προκαλεί ακόμα τρόμο, ωστόσο η έβδομη τέχνη μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες λουτρών. Αρκεί να φέρουμε στη μνήμη μας τη βασιλικών προδιαγραφών μπανιέρα στο “Marie Antoinette” της Sofia Coppola, το αισθησιακό (εναρμονισμένο με το κλίμα του φιλμ) μπλε πλακάκι στο μπάνιο του “Call me by your name” ή τη δύσθυμη ομορφιά εκείνου στο “Russian Doll”.

 


Marie Antoinette (2006): Η ατμόσφαιρα της διακόσμησης αυτού του μπάνιου, ξεπέρασε την αίγλη των Βερσαλιών. Ο χώρος που έπαιρνε το μπάνιο της η τελευταία βασίλισσα της Γαλλίας, είχε όλα αυτά που αγαπάμε στους Γάλλους: αρχοντιά και απέριττο στυλ.
©Shutterstock

 


Call me by your name (2017): Το Art Deco μπάνιο της ιταλικής βίλας του Itzhak Perlman, σε αισθησιακό μπλε τόνο, ταίριαξε ιδανικά με την συναισθηματική έκρηξη του Elio και του Oliver.
©Call me by your name

 


Scarface (1983): Η ατμόσφαιρα στο μπάνιο του Tony Montana ήταν όντως κραυγαλέα και επιδειξιομανής, παρά ταύτα ποιος θα έλεγε όχι στην αύρα ευεξίας και άνεσης που ξεπηδούν απ' την εικόνα;
©Scarface

 


The Intern (2015): Δεν είναι τόσο η υπέροχη μπανιέρα, όσο η πλούσια σειρά προϊόντων περιποίησης που στέκει διακριτικά προσβάσιμη δίπλα στην Anne Hathaway (ή μάλλον στην Jules Ostin!).
©The Intern

 


The Shining (1980): Αυτή η πράσινη απόχρωση στο art deco μπάνιο του δωματίου 237, δε λέει να φύγει ακόμα από τη μνήμη μας.
©The Shining

 


Pretty Woman (1990): Η πιο εμβληματική σκηνή που γυρίστηκε σε μπάνιο είναι αυτή και ανήκει στη Julia Roberts.
©Pretty Woman

 


Russian Doll: Οι φαν του Netflix θα έχουν λατρέψει αυτό το μαύρο-χρυσό μπάνιο .
©Russian Doll

 


The Holiday (2006): Το υπέροχο γραφικό σπίτι που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά η Amanda (Cameron Diaz), είχε ένα πέτρινο μπάνιο, η ενέργεια ευεξίας του οποίου ακόμα μας κάνει να θέλουμε να χαλαρώσουμε στην μπανιέρα του.
©The Holiday
Scroll to Top