τα-πιο-εντυπωσιακά-μπάνια-που-ξεπήδη-89921

Η σκηνή με την Janet Leigh στο μπάνιο από το “Psycho” του Alfred Hitchcock μπορεί να προκαλεί ακόμα τρόμο, ωστόσο η έβδομη τέχνη μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες λουτρών. Αρκεί να φέρουμε στη μνήμη μας τη βασιλικών προδιαγραφών μπανιέρα στο “Marie Antoinette” της Sofia Coppola, το αισθησιακό (εναρμονισμένο με το κλίμα του φιλμ) μπλε πλακάκι στο μπάνιο του “Call me by your name” ή τη δύσθυμη ομορφιά εκείνου στο “Russian Doll”.

Τα πιο εντυπωσιακά μπάνια που «ξεπήδησαν» από τη μεγάλη οθόνη-1
©Shutterstock
1/8
Native Share
Marie Antoinette (2006): Η ατμόσφαιρα της διακόσμησης αυτού του μπάνιου, ξεπέρασε την αίγλη των Βερσαλιών. Ο χώρος που έπαιρνε το μπάνιο της η τελευταία βασίλισσα της Γαλλίας, είχε όλα αυτά που αγαπάμε στους Γάλλους: αρχοντιά και απέριττο στυλ.
Τα πιο εντυπωσιακά μπάνια που «ξεπήδησαν» από τη μεγάλη οθόνη-2
©Call me by your name
2/8
Native Share
Call me by your name (2017): Το Art Deco μπάνιο της ιταλικής βίλας του Itzhak Perlman, σε αισθησιακό μπλε τόνο, ταίριαξε ιδανικά με την συναισθηματική έκρηξη του Elio και του Oliver.
Τα πιο εντυπωσιακά μπάνια που «ξεπήδησαν» από τη μεγάλη οθόνη-3
©Scarface
3/8
Native Share
Scarface (1983): Η ατμόσφαιρα στο μπάνιο του Tony Montana ήταν όντως κραυγαλέα και επιδειξιομανής, παρά ταύτα ποιος θα έλεγε όχι στην αύρα ευεξίας και άνεσης που ξεπηδούν απ' την εικόνα;
Τα πιο εντυπωσιακά μπάνια που «ξεπήδησαν» από τη μεγάλη οθόνη-4
©The Intern
4/8
Native Share
The Intern (2015): Δεν είναι τόσο η υπέροχη μπανιέρα, όσο η πλούσια σειρά προϊόντων περιποίησης που στέκει διακριτικά προσβάσιμη δίπλα στην Anne Hathaway (ή μάλλον στην Jules Ostin!).
Τα πιο εντυπωσιακά μπάνια που «ξεπήδησαν» από τη μεγάλη οθόνη-5
©The Shining
5/8
Native Share
The Shining (1980): Αυτή η πράσινη απόχρωση στο art deco μπάνιο του δωματίου 237, δε λέει να φύγει ακόμα από τη μνήμη μας.
Τα πιο εντυπωσιακά μπάνια που «ξεπήδησαν» από τη μεγάλη οθόνη-6
©Pretty Woman
6/8
Native Share
Pretty Woman (1990): Η πιο εμβληματική σκηνή που γυρίστηκε σε μπάνιο είναι αυτή και ανήκει στη Julia Roberts.
Τα πιο εντυπωσιακά μπάνια που «ξεπήδησαν» από τη μεγάλη οθόνη-7
©Russian Doll
7/8
Native Share
Russian Doll: Οι φαν του Netflix θα έχουν λατρέψει αυτό το μαύρο-χρυσό μπάνιο .
Τα πιο εντυπωσιακά μπάνια που «ξεπήδησαν» από τη μεγάλη οθόνη-8
©The Holiday
8/8
Native Share
The Holiday (2006): Το υπέροχο γραφικό σπίτι που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά η Amanda (Cameron Diaz), είχε ένα πέτρινο μπάνιο, η ενέργεια ευεξίας του οποίου ακόμα μας κάνει να θέλουμε να χαλαρώσουμε στην μπανιέρα του.