η-άννα-βίσση-αποκλειστικά-στη-vogue-greece-οκτωβ-287846

Η Άννα Βίσση γιορτάζει φέτος πενήντα χρόνια καριέρας με δύο sold-out συναυλίες στο Ηρώδειο και δύο εξώφυλλα για τη Vogue Greece Οκτωβρίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου με την Καθημερινή. Η σούπερ σταρ της μουσικής που δεν σταματά να ξεσηκώνει το κοινό κάθε ηλικίας, φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το τεύχος Οκτωβρίου και μίλησε στον Βλάση Κωστούρο για όλα αυτά που την καθιστούν τόσο αυθεντική. »Όταν στη συναυλία για τα πενήντα μου χρόνια είπα στον κόσμο “Μη με αφήσετε να πεθάνω”, δεν το είπα με φόβο, αλλά με θάρρος. Είμαι καλλιτέχνις. Πάντα θα ερμηνεύω έχοντας τέτοιες σκέψεις. Το δικαιούμαι πιστεύω. Ζω χρόνια τώρα προσφέροντας με πάθος την τέχνη μου, εισπράττοντας δε πίσω με μεγαλύτερο πάθος αυτό που λέμε την αγάπη του κόσμου. Μια σχέση δυνατή που απέδειξε τη δύναμή της, αν σκεφτείς ότι κρατάει μισό αιώνα τώρα».

Μετά από πενήντα χρόνια παραμένει στην πρώτη γραμμή και δεν σταματά να ξεσηκώνει το κοινό κάθε ηλικίας. “Βλέπω με χαρά, αλλά και περιέργεια, τα τραγούδια μου να αφορούν πολλούς νέους ανθρώπους. Και αναρωτιέμαι: Τι μπορεί να αισθάνεται ένας πιτσιρικάς σήμερα που ακούει την 65άρα Βίσση; Τι να νιώθει άραγε; Δεν είναι αλλόκοτο; Μάλλον φαίνεται ότι κάτι δημιουργώ στους νέους. Ποιος ξέρει τι; Δεν βρίσκω τον λόγο να το σκαλίσω”.

Μην χάσετε τη συνέντευξη της Άννας Βίσση στη Vogue Greece Οκτωβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου με την Καθημερινή.