η-lg-κάνει-την-καθημερινότητα-πιο-εύκολη-246800
©LG

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι πλέον τόσο έντονοι που ο ελεύθερος χρόνος μας θεωρείται απλά πολύτιμος και θέλουμε να τον απολαμβάνουμε παραγωγικά, μαζί με τους αγαπημένους μας, με στιγμές που μας γεμίζουν αληθινά. Σε αυτό μας βοηθά πλέον και η τεχνολογία, μέσα από έξυπνες και ευέλικτες συσκευές που μπορούν να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, ακολουθώντας τις ανάγκες μας. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα πλυντήρια-στεγνωτήρια ρούχων της LG που εξασφαλίζουν πλύσιμο και στέγνωμα με το πάτημα ενός κουμπιού και περνούν σίγουρα το crash test της Vogue.

Τα δυνατά χαρακτηριστικά:

Το LG Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων σε μια μόνο συσκευή, παρέχει πλύσιμο και στέγνωμα με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά και εξοικονόμηση χώρου, αποτελώντας την καλύτερη επιλογή για ένα σύγχρονο διαμέρισμα. Επιλέγοντας μοντέλα με μεγάλη χωρητικότητα, ο αριθμός των πλύσεων περιορίζεται, εξασφαλίζοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

Φυσικά η άνεση είναι ένα μόνο από τα χαρακτηριστικά που τοποθετούν το νέο LG Πλυντήριο-Στεγνωτήριο Ρούχων στην κορυφή της κατηγορίας του.

Η LG κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη με τα πλυντήρια-στεγνωτήρια-1
©LG

Χάρη στην τεχνολογία ezDispense™1 (σε επιλεγμένα μοντέλα) καθορίζεται αυτόματα η δόση του απορρυπαντικού, για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων σας, χωρίς υπολείμματα μετά το ξέβγαλμα και αποθηκεύοντας ταυτόχρονα ακόμα περισσότερο απορρυπαντικό και μαλακτικό στο δοχείο. Δίνει όμως και την δυνατότητα να προσθέσετε απορρυπαντικό για περισσότερες πλύσεις ώστε να αποφεύγετε την διαδικασία σε κάθε πλύση ξεχωριστά. Μπορείτε παράλληλα να επεκτείνετε το δοχείο απορρυπαντικού (μειώνοντας τον χώρο στο δοχείο μαλακτικού), αυξάνοντας τις δόσεις απορρυπαντικού για ακόμα περισσότερες πλύσεις.

1 Τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο.

Χάρη στην Τεχνολογία Steam™+ και «Φροντίδα για τις ζάρες», εξαλείφεται υψηλό ποσοστό των αλλεργιογόνων1, ενώ παράλληλα μειώνονται οι ζάρες για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα. Αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερος ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή μας.

Η τεχνολογία TurboWash™ 360° διασφαλίζει ολοκληρωμένη πλύση και καθαρά ρούχα σε λιγότερο χρόνο (σε επιλεγμένα μοντέλα), χάρη στους πίδακες νερού και απορρυπαντικού που εκτοξεύονται σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις.

1Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.

Η LG κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη με τα πλυντήρια-στεγνωτήρια-2
©LG

LG πρωτοπορεί πάντα στον τομέα της έρευνας, φέρνοντας όλες τις τελευταίες τεχνολογίες σε state of the art συσκευές στο χώρο μας. Σε αυτή την περίπτωση εστιάζει στην ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, χάρη στην οποία ο χρήστης έχει τον έλεγχο του κύκλου πλύσης, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Η τεχνολογία AI DD™ ανιχνεύει το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος, και επιλέγει αυτόματα τις καλύτερες κινήσεις για το ύφασμα. Αυτό σημαίνει πως παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων σας ρούχων.

Last but not least,  το Inverter Direct Drive Μοτέρ παρέχει επίσης βέλτιση απόδοση πλυσίματος και αντοχή, με λιγότερο θόρυβο και δονήσεις, ενώ συνοδεύεται και από 10 χρόνια εγγύησης1.

12 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στο μοτέρ.

Η ζωή γίνεται απλά πιο εύκολη με τα LG Πλυντήρια-Στεγνωτήρια Ρούχων.

MHT