η-μάγια-τσόκλη-στη-vogue-greece-ιουνίου-226587
©Maya_Tsokli

Η Vogue Greece Ιουνίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Μαΐου με την Καθημερινή, είναι αφιερωμένη στα ταξίδια που τόσο μας έλειψαν, στην απόδραση από τα προβλήματα και σε όλες αυτές τις στιγμές και εικόνες που κάνουν την ζωή μας πιο όμορφη. Έχοντας ταξιδέψει σε περισσότερες από 70 χώρες, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μάγια Τσόκλη, είναι η πλέον κατάλληλη για να μας αφηγηθεί το αποτύπωμα που μπορούν να μας αφήσουν τα ταξίδια. Η ίδια άλλωστε σπούδασε κοινωνιολογία, εργάστηκε ως σχεδιάστρια μόδας και τελικά μετά από ένα καρμικό ταξίδι στο Θιβέτ, άλλαξε κοσμοθεωρία και εργασία, αποδεικνύοντας πόσο απρόβλεπτη μπορεί να είναι τελικά η ζωή.

Η Vogue Greece Ιουνίου ζήτησε από την Μάγια Τσόκλη να περιγράψει αυτό το μέρος στο οποίο θα επέστρεφε, αλλά και το safe place της στην Ελλάδα και στον κόσμο. “Το Ιράν είναι ένα μέρος που με ενδιαφέρει πολύ. Ξέρεις, το πώς ταξιδεύουμε είναι σαν παζλ. Πηγαίνεις κάπου και σου γεννάται μια νέα επιθυμία να συμπληρώσεις τα κενά. Είτε στον ίδιο τόπο είτε σε συγγενικό”, περιγράφει η ίδια.

Υπάρχει τελικά κάποιος προορισμός που ακόμα και η Μάγια Τσόκλη δεν έχει ακόμα καταφέρει ή και διστάζει να επισκεφτεί; “Θα ήθελα να κάνω τον δρόμο που διασχίζει τη Λατινική Αμερική, την περιβόητη Carretera Panamericana, με μηχανή. Αυτό ήταν πάντα το όνειρο μου και φοβάμαι ότι δεν θα το πραγματοποιήσω”.

Μην χάσετε ολόκληρη την συνέντευξη της Μάγιας Τσόκλη, στη Vogue Greece Ιουνίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Μαΐου με την Καθημερινή, ένα τεύχος που μας μεταφέρει στην Αίγινα, την Κύπρο, τη Χαβάη και την Σρι Λάνκα.

MHT