η-σάρα-τζέσικα-πάρκερ-ετοιμάζει-ριάλι-146992
©Getty Images

Είναι λογικό να σκεφτεί κανείς πως όσα έζησε ως Κάρι Μπράτσο στο Sex and the City έγραψαν μέσα της, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ραντεβού γνωριμιών. Η Κάρι μπορεί να ήταν μόνο ένας ρόλος για την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, της έδωσε όμως πολλές γνώσεις περί dating, τις οποίες τώρα θα χρησιμοποιήσει σ’ ένα νέο τηλεοπτικό ριάλιτι που ετοιμάζει.

Με τίτλο “Swipe Swap”, το πρόγραμμα θα εστιάζει σε δύο single που θα προσπαθήσουν να έρθουν κοντά, να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο, ώστε να δουν αν ταιριάζουν. Θα τους δούμε να μοιράζονται μια κοινή καθημερινότητα, να πηγαίνει ο ένας στο σπίτι του άλλου, να γνωρίζει ο ένας τους φίλους του άλλου κι όλα αυτά με απώτερο στόχο να ανάψει η ερωτική σπίθα μεταξύ τους.

Η Πάρκερ θα είναι παραγωγός του ριάλιτι μέσω της εταιρείας της Pretty Matches Productions, την οποία ίδρυσε το 2005 με τη στενή της συνεργάτιδα Alison Benson. Το “Swipe Swap” θα κάνει πρεμιέρα στο Showtime των ΗΠΑ και πιθανόν να προβληθεί και στο βρετανικό ITV.

Η πιο πρόσφατη παραγωγή της Πάρκερ είναι το Divorce, μια επιτυχημένη γλυκόπικρη σειρά 3 κύκλων για το HBO και το Sky Atlantic, στην οποία έπαιξε τη Frances Dufresne, μια γυναίκα που ξαφνικά αναθεωρεί τη ζωή και τον γάμο της και ανακαλύπτει πως μια νέα αρχή είναι κάτι δυσκολότερο από ότι φανταζόταν.

Την επόμενη άνοιξη, εν τω μεταξύ, θα επιστρέψει στο Μπρόντγουεϊ ως πρωταγωνίστρια στην σπαρταριστή κωμωδία “Plaza Suite” του Neil Simons, γραμμένη τη δεκαετία του ’60, με συμπρωταγωνιστή τον σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ. Μαζί επί σκηνής θα ερμηνεύσουν τρία διαφορετικά ζευγάρια που διαμένουν στη Σουίτα 719 του Plaza Hotel.

Originally published on Vogue.co.uk

Διαβάστε επίσης | Carrie Bradshaw: 5 outfit που μας ενέπνευσαν για το καλοκαίρι

MHT