Λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη, το Island Club Restaurant συνδυάζει όλα τα βασικά συστατικά ενός απόλυτου καλοκαιρινού προορισμού: κουζίνα υψηλών προδιαγραφών για μια fine dining εμπειρία, θέα στο ακαταμάχητο γαλάζιο και τα φαντασμαγορικά φώτα, και ήχους από DJs παγκοσμίου βεληνεκούς. Η φήμη του ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μέσω των jetsetters που το τοποθετούν κάθε χρόνο στην ατζέντα τους όταν επισκέπτονται την Ελλάδα αλλά και των εκτενών αφιερωμάτων του διεθνούς τύπου που το χαρακτηρίζουν must visit destination.
Το Island Club Restaurant είναι το καθιερωμένο ραντεβού όλων όσοι αγαπούν τις γκουρμέ γεύσεις και τα party. Ο πολυβραβευμένος executive chef του Ομίλου, Νίκος Σκλήρας, αντλώντας έμπνευση από μεσογειακές γεύσεις, επιμελείται ένα μενού για όσους επιζητούν μια fine dining εμπειρία, με βάση τις καλύτερες πρώτες ύλες, αλλά και βότανα και λαχανικά από κήπους που δημιούργησε ο ίδιος για να συλλέγονται καθημερινά φρέσκα.
Η κουζίνα του Ομίλου Πανά έχει επανειλημμένα προταθεί από τον Οδηγό Michelin και φέτος θα φιλοξενήσει βραβευμένους chef από όλον τον κόσμο για βραδιές γευσιγνωσίας στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού Gastronomy Wednesdays με πρώτο Guest τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Παύλο Κυριάκη στις 29/5.