οι-4-καλύτεροι-λογαριασμοί-στο-instagram-για-να-153967
©@letsplayonthemoon

Το ενδιαφέρον για τους κρυστάλλους τα τελευταία χρόνια ολοένα και μεγαλώνει, έχοντας κερδίσει σημαντική θέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είτε, λοιπόν, σκοπεύετε να γίνετε ειδικοί στην κρυσταλλοθεραπεία, είτε απλώς ψάχνετε φυσικούς τρόπους για να χαλαρώσετε, ακολουθήστε αυτούς τους λογαριασμούς στο Instagram για την ημερήσια δόση έμπνευσης που αναζητάτε.

Let’s Play On The Moon

Οι 4 καλύτεροι λογαριασμοί στο Instagram για να μάθετε για τα οφέλη των κρυστάλλων-1
©@letsplayonthemoon

Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια, η Carole, ιδρύτρια του Let’s Play on the Moon, έχει καθιερωθεί ως μία από τις βασίλισσες της κρυσταλλοθεραπείας. Εκτός από την ανάρτηση ξεχωριστού οπτικού υλικού για τις διάφορες πέτρες, μοιράζεται και καθημερινά mantras που φέρνουν θετική ενέργεια. Σκοπός της Carole είναι να βοηθήσει τους ακολούθους της να κατανοήσουν τα μυστικά των κρυστάλλων και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Energy Muse

Οι 4 καλύτεροι λογαριασμοί στο Instagram για να μάθετε για τα οφέλη των κρυστάλλων-2
©@energymuse

Συμβουλές για το Feng Shui του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου και tips για την επιλογή και τη φροντίδα των κρυστάλλων σας – οι δύο ιδρυτές πίσω από το Energy Muse μοιράζονταί όσα γνωρίζουν για τις ευεργετικές δυνάμεις των κρυστάλλων μέσα από προσεκτικά επιμελημένες εικόνες.

We Are Sacred Light

Οι 4 καλύτεροι λογαριασμοί στο Instagram για να μάθετε για τα οφέλη των κρυστάλλων-3
©@wearesacredlight

Ανάμεσα στις ελκυστικές φωτογραφίες των ημιπολύτιμων λίθων του “We Are Sacred Light” υπάρχουν οδηγίες για sessions διαλογισμού, πληροφορίες για την θεραπευτική δράση των κρυστάλλων και για τα ενεργειακά κέντρα στο σώμα μας (Chakra) αλλά και προτάσεις για podcasts που θα σας ταξιδέψουν σε κόσμους γεμάτους από ομορφιά και αρμονία.

Atelier Neela

Οι 4 καλύτεροι λογαριασμοί στο Instagram για να μάθετε για τα οφέλη των κρυστάλλων-4
©@atelierneela

Η περιπέτεια ξεκίνησε στο Μπαλί για αυτό το brand κοσμημάτων, όταν η Marie Gautier, άρχισε να περνάει νήματα μέσα από Ινδονησιακά φυλαχτά και να δημιουργεί περιδέραια και βραχιόλια από κρυστάλλους. Ο Atelier Neela είναι ένας εμπνευσμένος λογαριασμός που μας δείχνει τόσο τις αισθητικές όσο και τις θεραπευτικές πτυχές των κρυστάλλων.

Διαβάστε επίσης | Vogue guide: H δύναμη των κρυστάλλων και σε τι χρησιμεύουν

MHT