οι-μετακινήσεις-με-το-μωρό-μας-γίνοντα-200825

Τα παιδιά έχουν ανάγκη από εξωτερικά ερεθίσματα που εξάπτουν τη φαντασία τους. Ενθουσιάζονται με τις διαφορετικές εικόνες που προσλαμβάνουν, ανακαλύπτουν τον κόσμο ακόμα και μέσα από μια σύντομη βόλτα. Προτεραιότητα των γονιών είναι σίγουρα η ασφάλεια κατά τη διάρκεια ακόμα και της πιο κοντινής μετακίνησης. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν οπότε θα έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μας, να κάνουμε κοντινές εκδρομές και πολλές βόλτες στην πόλη. Με το νέο κάθισμα αυτοκινήτου Anoris T i-Size της CYBEX, νιώθουμε απόλυτη ασφάλεια. Πρόκειται για το πρώτο κάθισμα αυτοκινήτου με ενσωματωμένο αερόσακο που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού.

Οι μετακινήσεις με το μωρό μας γίνονται ακόμα πιο ασφαλείς με το πρώτο κάθισμα με ενσωματωμένο full-body αερόσακο από τη CYBEX-1
©Cybex

Η γερμανική εταιρεία CYBEX έχει κερδίσει εδώ και χρόνια την εμπιστοσύνη μας, καθώς είναι γνωστή παγκοσμίως για τα πρωτοποριακά καθίσματα αυτοκινήτου και καρότσια που κατασκευάζει και ηγέτιδα στην ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στο αυτοκίνητο. Το νέο κάθισμα αυτοκινήτου Anoris T i-Size θέτει νέα πρότυπα ασφαλείας στην κατηγορία των παιδικών καθισμάτων. Χάρη στην τεχνολογία του ενσωματωμένου αερόσακου που διαθέτει, το κάθισμα αυτό με φορά προς τα εμπρός, προσφέρει περίπου 50%* περισσότερη προστασία από τα συμβατικά καθίσματα με την ίδια φορά. Επιπλέον, σε σύγκριση με τα συμβατικά παιδικά καθίσματα που κοιτούν προς τα πίσω, το Anoris έχει καλύτερη συνολική απόδοση όσον αφορά την ενεργητική και παθητική προστασία, επιβεβαιώνοντας ότι προσφέρει μέγιστη ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς. Το Anoris τοποθετείται με φορά προς τα εμπρός και έτσι το παιδί απολαμβάνει καλύτερα την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με τον γονέα που οδηγεί. Είναι ιδιαίτερα απλό στην τοποθέτηση και παρέχει περισσότερη άνεση, εύκολη είσοδο του παιδιού στο κάθισμα και περισσότερο χώρο για να κινούνται ελεύθερα τα πόδια του.

Οι μετακινήσεις με το μωρό μας γίνονται ακόμα πιο ασφαλείς με το πρώτο κάθισμα με ενσωματωμένο full-body αερόσακο από τη CYBEX-2
©Cybex

Εδώ και χρόνια η CYBEX έχει συνδεθεί με τις ασφαλείς μετακινήσεις των παιδιών μας. Το 2012, η CYBEX έφερε την επανάσταση στην αγορά με το πολυβραβευμένο κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα πίσω, Sirona. Ο μοναδικός μηχανισμός περιστροφής του Sirona για εύκολη επιβίβαση και οι άριστες βαθμολογίες στα τεστ ασφαλείας, το καθιέρωσαν τότε σαν το νέο πρότυπο στην αγορά παιδικών καθισμάτων. Εννέα χρόνια μετά, η CYBEX πρωτοπορεί για άλλη μια φορά με το λανσάρισμα του Anoris T i-Size. “Το ερώτημα δεν ήταν αν, αλλά πότε” λέει ο Martin Pos, ιδρυτής της CYBEX. «Για δεκαετίες, οι αερόσακοι αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό ασφαλείας για τα οχήματα, προστατεύοντας τους ενήλικες από σοβαρούς τραυματισμούς σε περίπτωση ατυχήματος. Από τότε που ιδρύθηκε η CYBEX το 2005, είχαμε ένα όραμα για ένα κάθισμα αυτοκινήτου που θα έκανε αυτή την τεχνολογία προσβάσιμη και στα παιδιά. Χάρη στη σκληρή δουλειά της ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης τα τελευταία 16 χρόνια, αλλα και στις νέες τεχνολογίες, με μεγάλη υπερηφάνεια παρουσιάζουμε σήμερα το Anoris T i-Size.

Οι μετακινήσεις με το μωρό μας γίνονται ακόμα πιο ασφαλείς με το πρώτο κάθισμα με ενσωματωμένο full-body αερόσακο από τη CYBEX-3

Γιατί να επιλέξετε το νέο κάθισμα αυτοκινήτου Anoris T i-Size της CYBEX;

Αρκεί να καταλάβετε πως στο Anoris T i-Size, ο αερόσακος που είναι ενσωματωμένος στην ασπίδα πρόσκρουσης του καθίσματος προστατεύει τόσο το κεφάλι του παιδιού όσο και τον αυχένα του. Ο αερόσακος ενεργοποιείται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, ανοίγοντας για να απλωθεί σε σχήμα C μπροστά στο παιδί. Ο αερόσακος που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού, παρέχει περίπου 50%* περισσότερη προστασία σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης από τα συμβατικά παιδικά καθίσματα με ζώνες ασφαλείας και φορά προς τα εμπρός. Ακόμα και σε σύγκριση με τα συμβατικά παιδικά καθίσματα με φορά προς τα πίσω, το Anoris επικυρώνει την ασφάλειά του χωρίς συμβιβασμούς– με καλύτερη συνολική απόδοση αναφορικά με την ενεργητική και παθητική ασφάλεια.

More is More!

Γνωρίζουμε ότι το να γυρνάτε το κεφάλι σας, για να ελέγχετε το παιδί στο πίσω κάθισμα, ενώ οδηγείτε, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Ως κάθισμα με φορά προς τα εμπρός, το Anoris T i-Size επιτρέπει στους γονείς να αλληλεπιδρούν εύκολα με τα παιδιά τους, κοιτώντας τα από τον καθρέφτη του οδηγού.

Mεγαλώνει μαζί με το παιδί, προσφέροντας Άνεση και Ευκολία

Tο Anoris T i-Size κάνει τις μεγάλες διαδρομές με το αυτοκίνητο ακόμα πιο άνετες, προσφέροντας αρκετό χώρο για τα πόδια του παιδιού έως και έξι ετών (δύο χρόνια περισσότερο από ό,τι επιτρέπουν τα συμβατικά παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου). Στα πολύωρα ταξίδια, τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να κουνάνε τα πόδια τους χωρίς να αισθάνονται περιορισμένα με οποιονδήποτε τρόπο. Το κάθισμα αυτοκινήτου Αnoris– που αναπτύχθηκε σύμφωνα με τον κανονισμό UN R129/03 – είναι κατάλληλο για παιδιά ύψους από 76 εκατοστά. Ωστόσο, προσαρμόζεται εύκολα καθώς το παιδί μεγαλώνει μέχρι την ηλικία των έξι ετών ή 115 εκατοστά ύψος και μέγιστο βάρος τα 21 κιλά. Οι γονείς μπορούν να προσαρμόσουν το κάθισμα σε τρεις άνετες θέσεις, έτσι ώστε τα παιδιά να κοιμούνται εύκολα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα cybex-online.com/el-gr και τις σελίδες σε Instagram https://www.instagram.com/cybex_global/ και  FB https://www.facebook.com/cybexGR

MHT