αυτή-δεν-είναι-η-πρώτη-φορά-που-είδαμε-τ-144702

Την ημέρα του γάμου της (19 Μαΐου 2018), η Mέγκαν φόρεσε μία τιάρα – που όπως όλες οι τιάρες που φορούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας – ήταν εκθαμβωτική. Πρόκειται για ένα κόσμημα, που πέρασε στη Βασίλισσα Ελισάβετ από την Βασίλισσα Μαρία του Teck και έγινε ένα από τα αγαπημένα της.

Τα υλικά της συγκεκριμένης τιάρα είναι πολύτιμα και μοναδικά, καθώς κατασκευάστηκε με διαμάντια και πλατίνα. Το κεντρικό κόσμημα δεν ήταν από την αρχή ενσωματωμένο στην τιάρα, αλλά αποτέλεσε επιλογή της Βασίλισσας Μαρίας που την έλαβε στον γάμο της με τον Πρίγκιπα Γεώργιο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που είδαμε την Meghan Markle να φοράει τιάρα-1
©shutterstock
1/1
Native Share

Ωστόσο, το ενδιαφέρον με αυτό το μοναδικό κόσμημα δεν είναι ότι πέρασε από γενιά σε γενιά και κατέληξε στη Μέγκαν, αλλά ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην Δούκισσα του Σάσσεξ φοράει τιάρα. Συγκεκριμένα, ένας λογαριασμός στο Instagram, αφιερωμένος στη συλλογή vintage φωτογραφιών από celebrities, αποκάλυψε μία ιδιαίτερη στιγμή από το παρελθόν της πρωταγωνίστριας του Suits, στην οποία η Μέγκαν εμφανίζεται στο πλευρό του τότε παρτενέρ της φορώντας τιάρα.

Η φωτογραφία είναι από το 1998, όταν η ίδια ήταν μόλις 17 χρονών, στην αποφοίτηση του λυκείου. Το λευκό (πριγκιπικό) φόρεμα και το 90s makeup συνόδευσε η λαμπερή τιάρα στα μαλλιά της (η οποία φυσικά δεν ήταν ιδιοκτησία καμίας Βασίλισσας), «προετοιμάζοντας» τη Μέγκαν για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, 20 χρόνια αργότερα.

View this post on Instagram

Meghan Markle alongside her date after being crowned homecoming queen at the age of 17 in 1998.

A post shared by @ corpsefantasy on

Διαβάστε επίσης | Χάρι και Μέγκαν: Οι νέοι γείτονες της Adele;

MHT