χάρι-και-μέγκαν-οι-νέοι-γείτονες-της-adele-144226
©Shutterstock

Ο Χάρι και η Μέγκαν, έχοντας αφήσει πίσω τους τις παλιές τους συνήθειες, έχουν αρχίσει να απολαμβάνουν τη νέα τους ζωή πέρα από τον Ατλαντικό. Μετά από μια περίοδο που πέρασαν στον Καναδά, τώρα έχουν «απομονωθεί» με τον μικρό Archie σε μια πολυτελή βίλα (με οκτώ υπνοδωμάτια και δώδεκα μπάνια) στο Μπέβερλι Χιλς.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν την έχουν δανειστεί ή την νοικιάζουν από τον φίλο τους, ηθοποιό και παραγωγό ταινιών, τον Tyler Perry. Και εκτός από μια νέα ζωή και ένα νέο σπίτι, οι Meghan και Harry, σύμφωνα με τα αγγλικά ταμπλόιντ έχουν επίσης μια νέα γειτόνισσα, που δεν είναι άλλη από την Βρετανίδα ποπ σταρ Adele.

Φαίνεται ότι τα σπίτια τους βρίσκονται λίγα λεπτά μακριά και οι ίδιοι όχι μόνο λένε καλημέρα και καλησπέρα, αλλά η Adele βοήθησε κάπως το ζευγάρι να εγκατασταθεί στη νέα του γειτονιά. Για παράδειγμα τους συμβούλεψε το σωστό νηπιαγωγείο για τον Archie (ο γιος της Angelo είναι 7 ετών οπότε έχει άποψη επί του θέματος) και τους έδωσε tips για χώρους στο Μπέβερλι Χιλς όπου μπορούν να απολαύσουν χωρίς να ενοχληθούν από παπαράτσι και κόσμο.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι Sussex και η Adele γνωρίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 σε μια πολύ ειδική περίσταση, την επίσκεψη στο Hubb Community Kitchen, ένα ξεχωριστό μέρος που ιδρύθηκε από μια ομάδα γυναικών διαφόρων εθνικοτήτων που επέζησαν από την πυρκαγιά του Πύργου Grenfell του 2017.

Πέραν αυτού η Adele και ο Χάρι είναι και οι δύο Βρετανοί, οπότε αυτό είναι από μόνο του έναυσμα οικειότητας. Άλλωστε η διάσημη τραγουδίστρια έχει επιλέξει και καταφέρει να κρατήσει χαμηλό προφίλ τόσο στην Αγγλία, όσο και στο Λος Άντζελες όπου εγκαταστάθηκε τα τελευταία χρόνια, γεγονός που εκτιμάται δεόντως από τους Sussex.

Διαβάστε επίσης | Meghan και Harry: Aυτό είναι το αρχοντικό που ζουν στο Μπέβερλι Χιλς