η-sarah-jessica-parker-μοιράζεται-μία-playlist-εμπνευσμένη-απ-142443
©Getty Images

Η πρώτη Δευτέρα το Μαΐου είναι και επίσημα εδώ και η Vogue δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας με ένα ψηφιακό μουσικό αφιέρωμα στην επερχόμενη έκθεση του Costume Institute, About Time: Fashion and Duration”.

Aγαπημένοι σταρ κλήθηκαν να μοιραστούν τις δικές τους μουσικές επιλογές με κομμάτια εμπνευσμένα από το θέμα της έκθεσης, δημιουργώντας playlist με διαχρονική αξία. Ανάμεσα τους, η «βετεράνος» του κόκκινου χαλιού του Met gala, Sarah Jessica Parker, που έχει εντυπωσιάσει αμέτρητες φορές με τις στιλιστικές avant-garde επιλογές της.

«Λατρεύω όλα τα κομμάτια», εξηγεί στη Vogue. «Είναι μία πλούσια λίστα με τραγουδιστές και συνθέτες διαφόρων δεκαετιών – δεν είναι όλα τα κομμάτια χιτ, αλλά δεν φεύγουν ποτέ από τη λίστα μου». Είτε πρόκειται για το θρυλικό Ain’t No Sunshine του Bill Withers, είτε για τους ποπ θησαυρούς της δεκαετίας του ’80 και την αγάπη της στη Fiona Apple, η Parker απέδειξε για ακόμη μία φορά το καλό της γούστο.

Μπορεί φέτος η παγκόσμια κρίση στην υγεία να μας στέρησε τη στιλάτη Parker από το κόκκινο χαλί του Met gala, αλλά η Vogue θα γιορτάσει αυτήν την ειδική ημέρα, με μία αναδρομή στο αρχείο του event, παρουσιάζοντας τις πιο λαμπερές στιγμές και τα πιο φαντασμαγορικά celebrity look. Το livestream “A Moment With the Met” στο YouTube θα κορυφώσει τη βραδιά με τους εκλεκτούς καλεσμένους του.

Για περισσότερες playlist επισκεφθείτε το κανάλι της Vogue στο Spotify και το Apple Music.