2½ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
½ κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
8 κουταλιές της σούπας αλατισμένο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
2 φλιτζάνια καστανή ζάχαρη
2 μεγάλα αυγά
1½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1½ φλιτζάνια ημι-γλυκά chocolate chips
Παρασκευή
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 350 ° F.
2. Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπήστε ελαφρά το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι.
3. Σε ένα μίξερ, χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη σε μια μέτρια-υψηλή ταχύτητα μέχρι να δέσει η κρέμα. Προσθέστε τα αυγά και ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Προσθέστε τη βανίλια και συνεχίστε να χτυπάτε μέχρι να αναμειχθεί.