«Gucci Osteria da Massimo Bottura Beverly Hills» είναι το πλήρες όνομα του νέου εστιατορίου που υπογράφει ο Massimo Bottura στον τελευταίο όροφο της μπουτίκ Gucci στο Λος Άντζελες. Είναι το πρώτο εγχείρημα του ιταλικού οίκου σε συνεργασία με τον σεφ στην Αμερική, ενώ το 2018 συνεργάστηκαν για τη δημιουργία της Gucci Osteria στην Φλωρεντία, η οποία μάλιστα πρόσφατα βραβεύτηκε με αστέρι Michelin. Η συνεργασία ξεκινάει από μια μακρόχρονη φιλία ανάμεσα στον σεφ και τον CEO του οίκου Gucci, Marco Bizzarri, οι οποίοι μεγάλωσαν μαζί στη Μοδένα της Ιταλίας. Οι δύο Ιταλοί βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να δημιουργήσουν πάνω σε δύο μεγάλες κοινές αγάπες τους: τη μόδα και το φαγητό.

Το μενού της νέας Osteria Gucci θα περιλαμβάνει κάποια signature πιάτα όπως τα διάσημα τορτελίνια με κρέμα παρμεζάνας και το θρυλικό Emilia burger, όπως επίσης και κάποια πιάτα με έμπνευση από την Καλιφόρνια. Η προέλευση των προϊόντων -όλα οργανικά- θα είναι από τοπικές φάρμες. Ο στόχος του Massimo Bottura είναι να αναπτύξει και να εξελίξει κλασικές ιταλικές συνταγές μέσα από πολυπολιτισμικές γαστρονομικές επιρροές και τεχνικές, έτσι ώστε η Gucci Osteria Beverly Hills να καθιερώσει το Λος Άντζελες ως ένα μέρος γαστρονομικής καινοτομίας.
