τι-γεύση-θέλετε-να-έχει-το-καλοκαίρι-σα-229343
©Φωτογράφιση: Κοσμάς Κουμιανός

Αν μπορούσαμε να δώσουμε μια μόνο γεύση στο αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι, θα ήταν η αίσθηση μιας παγωμένης μπίρας στην παραλία, κάτω από τον καυτό ήλιο, ή και μιας δροσερής μπίρας, κάτω από τον αυγουστιάτικο ουρανό. Η ιταλική μπίρα Peroni Nastro Azzurro έζησε την μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού, ταξιδεύοντας στην Ύδρα, το νησί που όλοι έχουμε ταυτίσει με τις ωραιότερες καλοκαιρινές αναμνήσεις μας, το νησί που αγάπησαν διάσημοι καλλιτέχνες σε όλο τον πλανήτη, εκεί όπου οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας σταματούν και ζούμε την μαγεία της κάθε στιγμής.

Η μπίρα Peroni ένωσε αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου και συνέθεσε μια καλοκαιρινή ιστορία με φόντο την Ύδρα. Πρόκειται για την σχεδιάστρια Νάντια Ράπτη και τους ηθοποιούς Ιφιγένεια Πιερίδου, Γιώργο Παπαγεωργίου και Γιάννη Ποιμενίδη, οι οποίοι έκαναν το πιο αυθόρμητο ταξίδι στην Ύδρα, χωρίς πρόγραμμα. Άφησαν πίσω τα πιεστικά deadlines, έκλεισαν τα notifications στα κινητά τους και βούτηξαν στο απέραντο γαλάζιο απολαμβάνοντας μια δροσερή Peroni.

Τι γεύση θέλετε να έχει το καλοκαίρι σας;-1
©Φωτογράφιση: Κοσμάς Κουμιανός

Οι τέσσερις πρωταγωνιστές θαύμασαν το ηλιοβασίλεμα από το ιστιοπλοϊκό, έκαναν βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Ύδρας, έζησαν όλες αυτές τις μικρές ανέμελες στιγμές που κάνουν το καλοκαίρι τόσο μαγικό μέσα στην απλότητά του. Ακόμα και το στυλ τους ακολουθούσε την χαλαρή διάθεση του νησιού, αφήνοντας το σώμα τους ελεύθερο να βιώσει κάθε συναίσθημα.

Τι γεύση θέλετε να έχει το καλοκαίρι σας;-2
©Φωτογράφιση: Κοσμάς Κουμιανός

Οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε ήδη σε mood διακοπών και καταστρώνουμε τα σχέδιά μας. Το τέλειο καλοκαίρι φυσικά μπορεί να διαφέρει για τον καθένα, όπως και ο ιδανικός προορισμός είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση. Αυτό που μας ενώνει όμως στο τέλος της κάθε βραδιάς είναι η γεύση της αναζωογονητικής μπίρας Peroni, κάτω από τ’ αστέρια, όπου και αν βρισκόμαστε. Ας υποδεχτούμε το φετινό καλοκαίρι με ιταλικό στυλ, βάζοντας στόχο να είμαστε παρόντες στην κάθε στιγμή. Χαμογελάστε ακόμα και με τα πιο μικρά, αγκαλιάστε τους αγαπημένους σας, αφεθείτε στο άγγιγμα του ήλιου, παρασυρθείτε στους ρυθμούς της μουσικής και live every moment…

Ανακαλύψτε την καμπάνια της Peroni Nastro Azzurro εδώ:

Τι γεύση θέλετε να έχει το καλοκαίρι σας;-3
©Φωτογράφιση: Κοσμάς Κουμιανός
Τι γεύση θέλετε να έχει το καλοκαίρι σας;-4
©Φωτογράφιση: Κοσμάς Κουμιανός
Τι γεύση θέλετε να έχει το καλοκαίρι σας;-5
©Φωτογράφιση: Κοσμάς Κουμιανός
Τι γεύση θέλετε να έχει το καλοκαίρι σας;-6
©Φωτογράφιση: Κοσμάς Κουμιανός
MHT