το-καλοκαίρι-μυρίζει-ελλάδα-όταν-η-atozgreek-σ-146999

Η αισθητική του Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη, που βρίσκεται πίσω από το brand AtoZGreek, είναι γνωστή. Η ελευθερία, το φως, η χαρά και η ανέμελη διάθεση του ελληνικού καλοκαιριού μετουσιώνονται στα αξεσουάρ που δημιουργεί με pop στοιχεία και high end αισθητική.

Το καλοκαίρι μυρίζει Ελλάδα: Όταν η AtoZGreek συνεργάζεται με το πρώτο lifestyle souvenir store-1
©AtoZGreek x hellofrom Thessaloniki
1/2
Native Share

Το νέο είναι ότι φέτος συνεργάζεται με το πρώτο lifestyle souvenir store hellofrom Thessaloniki, με ένα pop up στη Θεσσαλονίκη, όπως μαρτυρά το όνομα, που υμνεί -τι άλλο;- το καλοκαίρι μας και την Ελλάδα μας. Οι επισκέπτες του pop up θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όχι μόνο μία αξέχαστη εμπειρία καλωσορίσματος και fine shopping, αλλά και άκρως καλοκαιρινές τιμές -20%.

Το καλοκαίρι μυρίζει Ελλάδα: Όταν η AtoZGreek συνεργάζεται με το πρώτο lifestyle souvenir store-2
©AtoZGreek x hellofrom Thessaloniki
2/2
Native Share

Οι βόλτες στα περιβόλια, η μεσημεριανή ανάπαυση κάτω από τη γέρικη μουριά, η αλμυρή δροσιά της θάλασσας, η ανεμελιά που τρέχει στα ριγωτά μονοπάτια των Κυκλάδων, ζωντανεύουν μέσα από τις δημιουργίες AtoZGreek. Όσο για το εν λόγω pop up εγχείρημα, προβλέπεται να γίνει σημείο συνάντησης των fans της AtoZGreek και όχι μόνο, γεγονός που θα συμβάλλει στην προβολή της ελληνικής δημιουργικότητας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα AtoZGreek στο atozgreek.com και στα social media: Facebook AtoZGreek, Instagram atozgreek.

MHT