το-μυστικό-για-την-πιο-premium-all-time-classic-μαργαρίτα-312290

Η έννοια του everyday luxury αγγίζει κάθε πλευρά της ζωής, σαν αυτή την λεπτομέρεια που κάνει elevate την καθημερινότητα, από το στυλ και την διακόσμηση, έως το ποτό που μας χαλαρώνει στο τέλος μιας ημέρας. Αυτή είναι και η φιλοσοφία της super premium τεκίλας Patrón, που διατηρεί την κυρίαρχη θέση στην κατηγορία της, ως μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και σεβαστές μάρκες αποσταγμάτων πολυτελείας διεθνώς.

Η συνταγή της επιτυχίας βασίζεται στην απλότητα, στις άριστες πρώτες ύλες που πρωταγωνιστούν στη σύνθεσή της (μόνο αγαύη, νερό και μαγιά), στην χειροποίητη διαδικασία παραγωγής που ακολουθούν πιστά οι αφοσιωμένοι άνθρωποί της. Για την Patrón ο χρόνος δεν τρέχει με τους φρενήρεις ρυθμούς του τώρα, αλλά αναγνωρίζει την αξία της βραδύτητας που αφήνει το περιθώριο στα υλικά να δέσουν. Η συγκομιδή της ύψιστης ποιότητας 100% Weber Blue αγαύης γίνεται φυσικά με το χέρι. Στη συνέχεια σειρά έχει η διαδικασία ζύμωσης και απόσταξης, που παραμένει αναλλοίωτη μέσα στα χρόνια με σεβασμό στην μεξικανική παράδοση και την ποιότητα των πάντα φυσικών υλικών. Ακολουθεί ο τελικός έλεγχος της κάθε φιάλης από χειροποίητο φυσητό γυαλί, η οποία κλείνει με τον εκλεκτό πορτογαλικό φελλό σε σχήμα σφαίρας, ώστε το αποτέλεσμα να μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα τέλειο και premium.

Το μυστικό για την πιο premium all-time classic μαργαρίτα-1

Η βασική συνταγή της super premium τεκίλα Patrón που παράγεται μόνο στην Hacienda Patrón είναι το πάθος που κουβαλούν οι άνθρωποί της, το οποίο και μεταδίδουν στην δημιουργία τους, το ταλέντο αλλά και η βαθιά αγάπη τους γι’ αυτό το προϊόν που φτάνει στα χέρια μας διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητά του, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε την μεθυστική γεύση της σκέτη μόνο με πάγο αλλά και σε signature cocktails όπως μια κλασική Margarita ή Paloma φυσικά με τεκίλα Patrón.

Η Patrón είναι οι άνθρωποί της γι’ αυτό και πρωταγωνιστούν σε ένα βίντεο που δεν γυρίστηκε σε κάποιο megalcub, αλλά στο φυσικό τους και αγαπημένο τους περιβάλλον, στα χωράφια μπλε αγαύης στα υψίπεδα της επαρχίας Jalisco του Μεξικού, μεταδίδοντας την αγάπη τους γι’ αυτή την τέχνη που γνωρίζουν τόσο ουσιαστικά έχοντας εμβαθύνει.

H super premium τεκίλα Patrón κυκλοφορεί σε τρεις βασικές παραλλαγές: Silver (κρυστάλλινα διάφανης, απαλή και γλυκιά, με αρώματα φρούτων και πιπεράτη επίγευση), Reposado (παλαιωμένη για τουλάχιστον 4 μήνες σε δρύινα βαρέλια του ουίσκι από την Αμερική, με αρώματα φρέσκιας αγαύης, βελανιδιάς και επίγευση λουλουδιών και βανίλιας), και Añejo (τουλάχιστον 12 μήνες παλαίωση σε δρύινα βαρέλια από τη Γαλλία για πιο πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις σταφίδας, καραμέλας, βανίλιας και καπνιστές νότες).

Το μυστικό για την πιο premium all-time classic μαργαρίτα-2

Στην οικογένεια της Patrón, προστέθηκε πέρυσι και η Patrón El Cielo, που τοποθετήθηκε στην «prestige» κατηγορία ως προϊόν τριπλής απόσταξης για φυσικά γλυκιά γεύση και έγινε αμέσως η αγαπημένη της VIP party σκηνής, που όμως γνωρίζει πώς να εκτιμά τις αληθινές αξίες.

Το μυστικό για την πιο premium all-time classic μαργαρίτα-3

Το μυστικό για την πιο premium all-time classic μαργαρίτα-4

MHT