h-anna-wintour-παροτρύνει-όλους-να-μείνουν-σπίτι-137614

«Όπως οι περισσότεροι από εσάς, έτσι και εγώ, προσπαθώ να προσαρμοστώ στην καθημερινότητα της πανδημίας του κορωνοϊού – μαθαίνω από τις ειδήσεις (κάνοντας διαλείμματα), κάνω meetings με τους συναδέλφους μου στο Zoom, σκέφτομαι τρόπους να βοηθήσω τη βιομηχανία της μόδας, που θα χρειαστεί τη στήριξή μας του επόμενους μήνες, καταφεύγω στη συντροφιά ενός καλού βιβλίου, μιας ταινίας ή μιας σειράς και φυσικά μιλάω με τα αγαπημένα μου πρόσωπα μέσω FaceTime», λέει η διευθύντρια της Αμερικανικής Vogue.

Συνεχίζει επισημαίνοντας τη σημασία του να μένουμε σπίτι και παροτρύνει όλους να το κάνουν. «Δεν υπάρχει βασικότερο μέτρο να ακολουθήσουμε, αυτές τις στιγμές πρέπει να μείνουμε σπίτι μας όσο περισσότερο μπορούμε. Φυσικά, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν στον τομέα της υγείας ή στα σουπερμάρκετ ή σε άλλα απαραίτητα επαγγέλματα, και εμείς εξαρτόμαστε από αυτούς. Θα πρέπει να συνεχίσουν να εκτελούν τα αναγκαία καθήκοντά τους σώζοντας ζωές (ένας από τους κοντινότερους συγγενείς μου είναι γιατρός και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτόν), αλλά για όλους εμάς δεν υπάρχει αμφιβολία. Πρέπει να μείνουμε σπίτι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουμε τη διασπορά του ιού και να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες».

Όσον αφορά τους νέους δήλωσε πως σοκαρίστηκε που έβλεπε κόσμο στις Αμερικανικές παραλίες να απολαμβάνει τον ήλιο. «Μπορεί να είστε υγιείς και νέοι αλλά δεν είστε άτρωτοι, όπως δεν είναι και ο κόσμος γύρω σας. Πρέπει να αφήσετε τις βόλτες και να απομονωθείτε, και οφείλουμε όλοι να είμαστε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τον ιό», κατέληξε η Wintour και κάλεσε όλους να υποσχεθούν πως θα μείνουν σπίτι για όσο χρειαστεί.

Ανακαλύψτε ιδέες και tips όσο μένετε σπίτι στο Vogue.gr.